16 Temmuz 2009 Perşembe

A.Gücü sirki

A.Gücü kulübünde derebeyi gibi senelerdir başkanlık yapan ve (taraftarın küfürleri ve protestoları sonrası) "onursal başkan olmak istiyorum" gibi abuk bir istekte bulunup geçen sene görevinden ayrılan Cemal Aydın, hem kişi hem de kulüp olarak öylesine rezil bir miras bırakmış ki geriye, bu sene 100. yılını kutlayan bu köklü camia şu aralar adeta bir sirki andırıyor.

İngiltere'de artık ışığı sönmüş olsa da hâlâ meziyetlerini kaybetmeyen ve 30 yaşını aşmamış eski millî oyuncu Vassell'e 3000 kişi ile karşılama ve konvoy yapan zihniyet, şimdi kalkmış "ona iki gün süre verdik" diyor. Halbuki Ntvspor internet sitesinde dün Devrim Çetin isimli yazar arkadaş Vassell ile "aslında hiç sözleşme imzalanmadığının ortaya çıktığını" belirtmişti. Neresinden baksanız elinizde kalan, sabrı artık iyice taşmış olan taraftarları tamamen çileden çıkaracak amatörce bir durum var ortada.

Öte yandan daha büyük skandal ise takımla birlikte hâlen kampta bulunan Metin, Mehmet Yılmaz, El Yasa gibi oyuncuların şu anda aslında "serbest oyuncu" statüsünde olmaları. Zira sözleşmesi biten bu isimlerle kulüp kontrat yenilememiş ve onlar da bir yandan A.Gücü ile kamp yaparken, öte yandan çeşitli takımlarla transfer görüşmesi yapıyor. Mehmet Yılmaz Eskişehir ile temastaymış mesela.

Bu beceriksiz başkan ve arkadaşları bu gidişle 100. yılında küme düşürecekler kulübü...

Hiç yorum yok: