18 Kasım 2009 Çarşamba

GS basket forumundan

GS Basket diye bir site var, daha yeni gördüm internette. O meşhur "Tufan görünümlü Cemal" olayının yaşandığı Deutcshe Bank Skyliners maçını bir Alman sitesinden sadece istatistiksel olarak takip etmiş bazıları. Ve gidişata göre de foruma saf saf yorumlarını yazmışlar. Orada çok ilginç şeyler var, sırf kendi taraftarını böyle kandırması bile traji-komik bu adamların. İşte o yorumlardan bazıları (noktasına dokunmadan):

-cemal nalga kadroda yok acaba o 5maçlık ceza bu hazırlık maçlarına da yansıyor mu ? yansıyorsa bu turnuvadan sonra 3hazırlık maçı daha yapsak ?

-ilk period 7 hücum ribandu verdik.Böyle devam ederse adamlar pota altında piknik yapacak.acil,uzun alarmı veriyor takım birde cemal ligde beş maç yok takım tam diyenlere mesaj olsun.

-tufanı yada muratı 4numara oynatıyoruz ? eren ne güne duruyor anlamadım ?

-ilk yarı 41-35 mağlup durumdayız maçta ilginç şeylerde oldu murat kaya 4numara filan oynadı ve alican 2dk da olsa süre aldı asist yaptı çıkarıldı daha sonra ilginç ya bu okan hoca..

-maçı 82-75kaybettik
d was 22sayı
tufan 9s
caner 5s
eren 2s
alican 0s
murat 11s
wilkinson 7s
rancik 10 s
can 3s
evren 6s
polat 0s

-Acilen Pivot almamız gerekiyor Cemal 5 maç yok.

-Takımın olmayan 5 numara gerçeğini kamufle etmek için öne sürdükleri isimlerden Cemal'inde 5 maç uzak kalacak olması, gerçeği görmek istemeyenlerin gözlerinin açılmasına ve takımın selameti için çok olumlu bir gelişme olabilir tabii gerçek bir Center almak şartıyla!

-Cemal'in oynamadığı Wilkinson'un 11 dakika (temenni ederim sakatlık falan yoktur) süre aldığı bir hazırlık maçında Polat 13 dakika Eren 6 dakika süre aldı.RAncik 27 dakika süre almış.Anlaşılan 23 dakika 4 kısa ile sahada yer almışız.İç dış dengesizliğine ve ribaund sıkıntısına neden olan faktörlerden biri de bu muhtemelen.

1 yorum:

Jordan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.