20 Ağustos 2009 Perşembe

Marco Cim Bom'a...

Tahkim Kurulu, UÇK'nin Marco Aurelio konusundaki kararını bozarak Fenerbahçe'nin tazminat talebini reddetti. Böylece Marco'nun G.Saray'a transfer olmasının önü de açılmış oldu. Zaten iki tarafın kesin olarak anlaştığı ve Tahkim'in kararından sonra resmi olarak sözleşmenin imzalanacağı söyleniyordu. Bayram Tutumlu'nun nasıl bir adam olduğunu da düşünürsek, bu transfer hayırlı olsun diyebiliriz.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu lafı hiç sevmem ama galatasaraya giderse kadıköye nasıl gelicek merak ediyorum.. Umarım sakatlığı geçmiştir ve GS a hayırlı olur.

Adsız dedi ki...

kararın bu kadar bekletilip Fenerbahçe nin UAL maçı sırasında açıklanması manidar

MegaDave06 dedi ki...

Bursaspor bu sene Battala'yı nasıl kadrosuna kattı. Bunu bilmek gerek önce arkadaşlar. Aynı Marco Paşa'nın olayındaki gibi tek taraflı opsiyon uzatma oalyı vardı ordada ama FIFA Battala'yı haklı buldu. Buradada aynı şey geçerli.

warlord dedi ki...

Emre Ali Sami Yen'e nasıl geliyorsa o da öyle gelecek...

Zenana dedi ki...

@adsız: Fenerbahçe maç esnasında bu haberi alınca ne oluyor tam olarak onu anlamadım ben?Aziz Yıldırım'ın üzüntüsü futbolculara mı geçiyor moraller mi bozuluyor?Dünya bu kadar etrafınızda dönmese keşke,herşey bu kadar şahsi algılanmasa keşke.Ayrıca blogda maç esnasında yayınlanıyor kararın postu.

Adsız dedi ki...

@zenana: :Keşke herkes senin gibi saf ve temiz kalpli olsa