19 Ağustos 2009 Çarşamba

Liverpool'dan bomba (!) transfer

Liverpool, geçen sezon sonunda yol verdiği emektar oyuncusu Hyypia'nın boşluğunu, Yunan millî takım oyuncusu ve zaman zaman Türk takımları ile de adı anılan Sotirios Kyrgiakos ile doldurdu. 30 yaşında ve 1.93 boyunda olan hırçın oyuncuyu, hem millî takımımıza karşı oynadığı maçlardan, hem de Fenerbahçe'nin 3 sene önceki Eintracht Frankfurt eşleşmesinden (hem penaltı! hem gol!) gayet iyi tanıyoruz. Son olarak AEK takımının formasını giyiyordu Kyrgiakos ve söylenenlerte göre 3 milyon avro bonservisle Ada'nın yolunu tuttu. Carragher, Skrtel ikilisinden herhangi biri olmadığında Agger oynar; dolayısıyla rotasyonda dördüncü tercih olacak ama kendisinin bunu pek umursadığını sanmıyorum.

2 yorum:

G.A. dedi ki...

Adam gitmek istemese bile şaşkınlıktan ne yapcağını bilmez kabul eder.Liverpool istemiş seni,yaş 30,kendiside biliyotdurki Benitez olmasa hayatta karşısına çıkmıcak bir teklif! E adam niye umursasınki parasınıda alıcakken.

Zenana dedi ki...

geçen sene herkesin gördüğünü göremeyip keane'i aldı elinde patladı,bu sene ki bombası da bu benitez'in...rotasyonda asla ilk ikiliden biri olmayack adamı laf olsun diye transfer edeceğine altyapıya yönlensin bizi de sinire gark etmesin...