20 Nisan 2010 Salı

Git!!!

Bilica, bu ülke tarihinin gördüğü en çirkef futbolculardan biri, bunu bilmeyen ve anlamayan kalmadı artık. Cristian ve onu bu yüzden hiç sevmediğimi defalarca yazdım bu blogda. Beşiktaş maçında İnceman'a dalışı ve sonrasında yaptığı kazı çalışması beni hiç şaşırtmadı. Sadece utandırdı. Yazıklar olsun. Bu adamı sezon sonunda bu kulüpte tutarlarsa, tutanlara da yazıklar olsun.

9 yorum:

enis dedi ki...

maç dışında konuşmak için konu arayan eziklere malzeme verdiği ve bunun arkasına sığınmalarını sağladığı için umarım sonu tomas gibi olur..

Koray dedi ki...

@enis

maç dışı mı?? adam evinde yapmadı herhalde bu hareketi ??
Bu ülkede haksızlığa ugrayıp konusan " eziktir, aglaktır" ama susan da " koyun" dur. yani herkes sadece işine geleni işitmek ister.böyle zihniyetin içine edeyim.

@gunduz feneri:

neden sezon sonu :)

Gündüz Feneri dedi ki...

çünkü koray kardeş, biz istediğimiz kadar bağıralım buradan, sezon sonuna kadar kalacaktır takımda bu züppe. halbuki bana kalsa bekir-lugano bile yaparım, bunu oynatmam bundan sonra..

enis dedi ki...

@ koray
maç dışı evet..sen penaltıyı kaçır ki o senin tek isabetli sutun olsun o maçtaki sonra da bilica bıdı bıdı bıdı..16/21 ne demek aklın alıyor mu hiç..bitmez bu ağıtlar..siz devam edin biz gülerek izliyoruz sizi..

iressaul dedi ki...

enis toması hatırlattı bize. Acaba stoper arayan Galatasaray zamanında toması aldığı gibi şimdi de Bilicayı alsa ne olur..

feetdeep dedi ki...

@ iressaul

"Acaba stoper arayan Galatasaray zamanında toması aldığı gibi şimdi de Bilicayı alsa ne olur.."

Allah korusun Fenerbahçe gibi olur.

iressaul dedi ki...

@feetdeep

Şu an hanginiz Fenerbahçe gibi olmak istemez! Hırsınızdan nereye çatacağınızı şaşırıyorsunuz..

Ama bizde suç, hem Beşiktaş'ı hem Galatasaray'ı yenmek de pek insaflı değil, bi anda dostun kalmıyo. Kupayla ligi paylaşacağın bi kardeş takımın falan da yok. Gelen geçen saldırır o bilmem neyi eşti, o çirkef falan diye

feetdeep dedi ki...

@ iressaul

Ben hiçbir zaman fenerbahçe gibi falan olmak istemem. Diğer söylediğine gelince bu mesele bir takımın diğerini yenmesi meselesi değil.Son derbi maçla birlikte her şeyin bir tezgah olduğunun ortaya çıkması.Bu yılki şampiyonluğu içinize sindiriyorsanız şimdiden tebrikler.

iressaul dedi ki...

@feetdeep

Biz gayet iyi sindiriyoruz kardeşim. Bu hakemlere, bu "kardeşlere", bu federasyona rağmen şampiyon olmamızı gayet iyi sindiriyorum.

Siz de bir an önce şampiyonluğumuzu hazmetseniz iyi olur artık..