22 Mart 2010 Pazartesi

Saldır Cimbom! Zira bunu bekleyenler var...

Geçen haftadan beri yazdığımız şeylere, zibidiler tarafından verilen çocukça ve akıl yoksunu tepkilere karşılık bugün Trabzon'da oynanan maçta öyle bir hakem katliamı yaşandı ki, birazcık utanması olan bir G.Saray taraftarının lig sonuna kadar bundan sonra ağzını açıp tek kelime söylememesi lâzım. Fırat Aydınus isimli iğrenç insan müsveddesi nasıl Belediye maçında Güiza'nın son adam olarak düşürülmesine kırmızı kart vermediyse, bu gece de Sabri'nin aynı şekilde Burak'ı düşürmesine Yunus Yıldırım kırmızı kart çıkarmadı. Bununla da kalmadı, elle kasıtlı olarak topu düzeltip gol atan Caner'e cezalı olmasına neden olacak sarı kartı çıkarmayarak, yakın tarihin en kişiliksiz hakem kararlarından birine imza attı. G.Saray'ın sağ bekinde Uğur, sol bekinde Balta'nın oynamasıyla, Sabri ve Caner'in oynamasının aynı şey olmadığını demek ki herkes gibi Özgener ve MHK de düşünüyor. Bu iki oyuncunun üzerine titreyerek Fener maçında sahada olmasını sağladılar. Normalde, dünyanın her ülkesinde Ali Sami Yen'de oynanamayacak bir maçı da, tribünden sahaya adam atıldığı halde o utanç stadında oynatıyorlar.

Gelecek hafta Sabri ve Caner sahadayken ve üstelik "o stadyumda" oynanacak maçı (adil yönetildiğinde zor olsa da) G.Saray kazanırsa, ancak ve ancak utanması olmayan ar damarı çatlamış adamlar buna sevinecek. Biz de buna hiç şaşırmayacağız.

12 yorum:

felix mourinho dedi ki...

"Normalde, dünyanın her ülkesinde Ali Sami Yen'de oynanamayacak bir maçı da, tribünden sahaya adam atıldığı halde o utanç stadında oynatıyorlar."

iyi güzel. 2 kişinin bıçaklandığı bir statta 3 gün sonra hatta aynı takıma karşı da maç oynandı bu ülkede. tek kuruş ceza almadan. hem de aynı statta. illa soyunma odasına mı inmek gerekiyor hakem davranışlarını düzeltmek için. "tesadüf"en karşılaştı da diyebiliriz ardından. caner erkin gibi topu elle düzelten topuz'u neden söylemiyorsun peki? aynı topuz geçenlerde neden direkt kırmızıya tek maç ceza aldı? adamın boğazına sarıldığı halde hemde. 3 kere oyundan atılması gereken emre varken, yok aynı pozisyon yoruma gerek bırakmıyor, yok yunus yıldırım çok rerörerö...

emin ol sol bekte hakan balta olmasını her galatasaray'lı caner'e de tercih eder bilesin.

UyAha dedi ki...

caner'in elini "tekmeden kaçarken eline çarptı" diye yorumlayan adamlar var üstad. sen bu gözü dönmüşlere daha ne anlatıyorsun :)

InSoMNiAsTaN dedi ki...

''zibidiler tarafından verilen çocukça ve akıl yoksunu tepkiler''

Sanırım cevap hakkı dogdu bana,daha once yazdıgın yazıyı elestiren yazının sahibi 'zibidi' olarak..'mal' dım bu yazıyla'zibidilik'e terfi ettim..Ciddi bir davranıs problemin oldugu açık,öfke yönetimini yapamadıgın da asikar..Goruyorum ki umutsuz bir vakasın,o yazıda yazptıgım tum elestirileri perçinleyen bir yazı daha yazmıssın..Uslubun da gelişmeler var ama henuz sin-kaf kısmına gelmemişsin..Bu yazıdakiler de hakaret degil dersin simdi..Tekrar ediyorum,blogların amacı onune gelene hakaret ederek rahatlamak olmamalı,keza tribunlerin de olmaması gerektigi gibi..

Elestiriye karsı da hakaretle cevap veriyorsan yazacagın tek sey ömrün boyunca kimsenin okumamasına emin olacagın bir 'Günlük' olmalı..

Gündüz Feneri dedi ki...

geçen yazıya yazdıklarını hatırlamıyorum bile senin, o zaman gördüm, gereken cevabı da vermişimdir. ama benim "zibidi" dediğim kişiler küfür yazan ve benim sildiğim orospu evlatlarıdır. onlarla yüz yüze görüşsek çok daha güzel olacak ama olmuyor ne yazık ki..

blogların amacını belirleme yetkisini nereden buluyorsun kendinde bilmiyorum ama sen aç g.saraylı 85-90 jenerasyonundan çocukların yaptığı bloglara bir bak. zaten eminim baklıyorsundur da, bir de utanmadan gelip buradan beni eleştiriyorsun.

davranış problemi gibi senin boyunu aşan cümlelere bir tarafımla gülüp geçiyorum.

son olarak şunu söylüyorum: g.saray camiası yönetimi, taraftarı, internetteki zibidileri ve onları amansızca destekleyen federasyonla artık çizmeyi aştı. bu rezillikleri yazmak ve söylemek de gs'lı olmayan herkesin vazifesidir.

gramscian dedi ki...

hocam sen super lig yazmayacaktin, yeminliydin, ne oldu ona ???

Gündüz Feneri dedi ki...

fırat aydınus maç almıyor, o alana kadar şu g.saray'ı kollamak için yapılan kepazeliklere ufak ufak değiniyoruz işte, ne yaparsın..

M.T dedi ki...

sen gerçekten sorunlusun. şahsın adına söylüyorum git bir görün gerçekten.

Gündüz Feneri dedi ki...

senden böyle bir şey duymak güzel. senin gibi olamk ise hayatta bir insanın başına gelebilecek en kötü şey olurdu; aynaya bakmayı bilemeyen insanların sözcüsü..

Gündüz Feneri dedi ki...

buraya küfürlü mesajlar yazan kaşıntılı bir arkadaş var. son mesajını da sildim ve kendisinden, bana e-mail ile ulaşmasını istiyorum. ondan sonra görüşeceğiz.

lions dedi ki...

korkunun ecele faydası yok geleceksiniz ve öpeceksiniz o eli ..bir haftatır saldırıyorsunuz saha kapansın diye emre niye görmedi peki kartları santos kendini atarken neden görmedi, aziz yıldırım soyunma odasında hakemlere ne dedi onları da anlatta bilelim masal anlatıyosun ama fenerliler hepiniz aynısınız baskanınız size masal anlatıyor sizde ona inanıp baskalarına anlatmaya kalkıyorsunuz ama sizden baska dinleyen yok bilesiniz bu masalları

aks111 dedi ki...

"ama benim "zibidi" dediğim kişiler küfür yazan ve benim sildiğim orospu evlatlarıdır."

burda böyle demişsin ama geçen bi yorum yazmıştım.

"Hakikaten de yazmamışsın.Demin okudum bişey hatta şu an yazmadığın bir yazının altına yorum bırakıyorum.Keitanın gol el ama eskişehirin 2 pozisyonuda el değil ve santosun pozisyonunun onlardan sonra gelmesi önemli değil.Peki ben tiyatroyu izlemeye devam edicem sende yazmamaya devam edersin kolay gelsin."


cevabın

"meydan sizin gibi zibidilere kaldı, bakıyorum da bloglara, hiç kimsede de utanma-arlanma yok. tadını çıkarın hep beraber zavallılar."


Ben hiç bi zaman bu bloga küfürlü yazı yazmadım ve yazmam da zaten.

Gündüz Feneri dedi ki...

ya nerelerde ne arıyorsun kardeş, lafım senin gibilere değil işte anla. zibidi veya değil, sonuçta kelimeleri boşver, benim meramım aklı evvel, kafası çalışmayan çoluk çocukla işte. sen efendi gibi yorum yazarsan başım üstüne, yoksa okumak zorunda değilsin bu blogu. (genel olarak) benim gibi düşünen 3-5 arkadaş okusun bana yeter.

sana geçen gün verdiğim cevap da biraz ağırmış şimdi fark ettim, kusura bakma. onca geri zekalıyla uğraşırken niyeti çok kötü olmayan kişilerle de böyle olabiliyor işte. ama dediğim gibi, herkes okuyup okumamakta serbest. ben bu yazıları ileride "şu anda" ne düşündüğümü belgeleyip göreyim diye yazıyorum.