22 Şubat 2010 Pazartesi

Sergen Yalçın #4

"Bilica'nın çiftvuruşa neden olan hareketinin mantığı nedir, mentalitesi nedir, ben anlamadım. Bu pozisyonda teknik direktör olsan sahaya girersin. Ben mesela Alex olsam gidip Bilica'ya saldırırım burada."

NTVSpor'daki programından...

Not: Maçı seyretmediğim için maçla ilgili yorum yazamıyorum ama yaşananları duyunca "iyi olmuş" demekten kendimi alamadım. Bu ruhsuzlar bu sene herhangi bir kupada başarısız olursa değil, başarılı olursa yazık.

5 yorum:

Patasana dedi ki...

maçı seyretmedim maç yorumu yazmayacağım demişsin ama ruhsuzlar demektende kendini alamamışsın. Bence iyi düşünmelisin...

Gündüz Feneri dedi ki...

ruhsuz olduklarını söylemek için benim gibi 25 senedir bu takımı izlemiş olman lazım kardeş. bence sen öyle "genel" bir tabiri maçla ilgili olarak algılamadan önce hem ikinci kere oku, hem de düşün. sadece biraz..

EmrE dedi ki...

bu cümleden bu takım yıllardır ruhsuz mu çıkıyor, yoksa biz ne kadrolar gördük bunlar kadar ruhsuzlarını görmedik mi çıkıyor ??

Gündüz Feneri dedi ki...

:)
bu takım alex geldiğinden beri böyle kardeş. alex geldiğinden beri en ruhsuz hali de geçen yıldı. ama bu yıl onu bile aratacağa benziyor.

öte yandan erdi, kayhan, selçuk, şenol'ların döneminde de aynıydı; oğuz, rıdvan, aykut'ların döneminde de.. artık sıtkım sıyrıldı. yıldım bu takımdan. ne halleri varsa görsünler.

EmrE dedi ki...

abicim sakin ol ya, hepimiz böyle dellenirsek, bıktım artık dersek (ki diyemiyoruz anasını satayım) hayatta nerden zevk alacaz=) Yahu 2 gündür yüzüm gülmüyosa şu Bursa maçından, ne perşembe ne pazar maç izleyesim kaldı(köpek gibi izleyecem o ayrı konu)

Bir de şu var Alex'e olan takmışlığının farkındayım, hep belirtiyorsun ama adam napsın ya. Hadi takımda 1 kişi böyle, diğerleri köpek gibi oynayacak. Alex bu haliyle yapması gerekenleri yapıyor çünkü. Bana sorarsan takımda çok şanssız. Abicim dünkü maç 4, 5 olurdu. İyi de oynadı takım, bana sorarsan ruhsuz denilecek bi durumda yoktu ama işte hem futbolun azizliği, hem de defansımızın rezilliği. Bence sorun forvetten defansta, 2 gol atıyosun, kaybediyorsun. O Guiza'yı ıslıklayaların da hepsinin 2gr aklı yok. Durduk yere takımı düşürdüler oyundan. Ne konsantrasyon ne moral kaldı. Bence asıl küfrü onlar hakediyo. Asıl ruhsuz onlar !!