1 Ağustos 2009 Cumartesi

City'nin yeni hedefi Sercan mı?

NTVSpor'un haberine göre öyle... Önümüzdeki hafta kulüp yöneticileri Bursa yönetimiyle görüşmek üzere Türkiye'ye gelecekmiş. Muhtemelen yüklü bir bonservis kazanır yeşil-beyazlılar bu transfer gerçekleşirse; hatta Fener'den alabileceklerinden çok daha fazlasını alırlar. Sercan da bambaşka bir kültür olan Ada futboluyla daha 19 yaşında tanışmış olmanın avantajlarını kariyeri boyunca görür. Tugay bile 30'undan sonra futbolu orada öğrendiğini söylediğine göre, bu yaşta ve bu yetenekte bir çocuğun kendini oralarda ne kadar geliştirebileceğini tahayyül edemiyorum. Umarız gerçek olur bu hikâye; hem Türk futbolu hem de Sercan adına...

2 yorum:

tolga dedi ki...

manchester city chad evans'ı sheffield united'a sattı, valeri bojinov'u parma'ya, felipe caicedo'yu sporting lizbon'a, jo'yu everton'a kiraladı. şu anda ise ellerinde, santa cruz, adebayor, tevez, bellamy, benjani ve robinho olmak üzere 6 forvet var. sercan giderse belki 1 maç bile oynamayabilir. en azından bu sene.

Adam dedi ki...

Premier lig bence Sercan için süper olur. Biraz süre alabileceği bir takıma gitse daha hayırlı olur kendisi için. City'de bu zor görünüyor.