28 Temmuz 2009 Salı

Performansını merakla bekliyoruz



Nihayet günlerdir herkesin dört gözle beklediği çok önemli bir transfere nokta konmuş oldu. Futbol dünyasının en yetenekli 9 numaralarından biri olan Zlatan Ibrahimovic, kendisi için bir "rüya" diye nitelendirdiği takımına kavuştu, takım da ona. Dünyanın en güzel futbolunu oynayan makine düzenindeki bu sempatik ekibe bakalım ne verecek Ibra, performansını merakla bekliyorum. Eto'o da sıkıcı İtalya liginin en önemli renklerinden biri olacak bu sene, orası kesin. Benim düşündüğüm şey ise bu sene İspanya ligini seyrederken aklımıza nasıl mukayyet olacağımız :)

Dünyanın en renksiz liglerinden birinin (Türkiye'nin süper mi süper ligi oluyor) peşine takılmışız; Fener, G.Saray, Beşiktaş vs. aşkına acı çekerek her sene mide bulantılarıyla sezonu bitiriyoruz. Teşvik primi bizde, şike bizde, iki lafı bir araya getiremeyen başkan ve yöneticiler bizde, insanı çildeden çıkaran ve futboldan bile anlamayan televizyon yorumcuları bizde, mafya teknik direktörler bizde, kalitesiz futbol bizde, kendinden başka hiç kimseyi düşünmeyen çıkarcı ve etik yoksunu basın bizde vs. ama biz seyirciler olarak hâlâ bir hülyanın arkasından sürüklenip duruyoruz. Bu sene de her seneki kadar kalitesiz futbol olursa ligde, buraya yazıyorum, gelecek sezon decoder almayacağım. Ahdimdir (Ibra yazısını da böyle kel alâka bir giderle bitirdik ya, helal olsun :)

1 yorum:

Adam dedi ki...

Hislerime tercüman olmuş. İsmi süper kendi rezil ligi izlemeyi bırakalım çok oluyor. Bu senede CL, La Liga, EPL izlemeye devam.
Bu arada Eto'o nun geçmiş yıllarını mumla arayacağını düşünüyorum. Barça karlı çıktı bence transferden.