31 Temmuz 2009 Cuma

Hleb'in yaptığı

Aliaksandr Hleb, Ibra takası sonrası Inter'e gönderilmek istendi bilindiği gibi ama o İtalyan devini reddedip Stuttgart'a gitmeyi tercih ederek herkesi şaşırttı. Inter'de yedek kalmaktan korktuğu için böyle bir karar aldığı söyleniyor. Alacağı ücret değişmeyeceği için ve sonuçta kiralık gittiği için onun adına önemli olan zaten düzenli şekilde oynamak. Benim merak ettiği şey ise maliyeti bu kadar düşük bir oyuncuyu (bonservis yok sadece maaş var) tecrübeli ve kaliteli oyuncu sıkıntısı çeken Arsenal'in neden almaya çalışmadığı. Arsene Wenger'e birisi büyü mü yaptı nedir, adam her sene biraz daha saçmalıyor kadro kurma konusunda.

4 yorum:

aks111 dedi ki...

Zaten Arsenal gönderdi kendisini :).

Adsız dedi ki...

Arsenal 15 milyon euro yüzünden gönderdi, yani para için. Dediği gibi aslında alabilirler, hele Nasri'nin sakatlandığı şu durumda ilaç gibi olabilirdi?

aks111 dedi ki...

Tamam da Hleb İntere gidicekti anlaşma şartlarında kendi istemiştir eski takımına gitmeyi.Yani Arsenal tahmin edemezdi bence Hleb İnter i istemez hemen devreye girelim demezlerdi bence.

tolga dedi ki...

yani arsenal sattığı geri almak istese zaten satmazdı, keza barcelona'da eski takımına kiralayacağı bir oyuncuyu almazdı herhalde. öyle olsa arsenal'e o kadar para sayıp, arsenal'e kiralaması absürtçe ve salakça olurdu.