30 Aralık 2009 Çarşamba

Abdülkadir, Avcı'ya emanet

Fenerbahçe'nin geçen sezon ortasında A.Gücü'nden büyük tantanalarla transfer ettiği 18 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Abdülkadir Kayalı, takımda hiç forma giymeden geçirdiği uzun ayların ardından 1.5 yıllığına İBB'ye kiralandı. Abdullah Avcı gibi genç oyunculara fazlasıyla güvenen ve forma vermeyi seven eğitimci bir teknik direktörün elinde kendini Fenerbahçe'ye hazırlaması için mükemmel bir fırsat var şimdi Abdülkadir'in. Bu şansı kullanıp kullanmamak ona kalmış. Man City, Chelsea gibi takımların bile geçen yıl kendisini istediği söylenen bu genç kardeşimizin Türk futbolunda eksikliği fazlasıyla çekilen "çift yönlü orta saha" pozisyonunda bir yıldız gibi parlayarak, 1.5 yıl sonra Fener'e geri dönmesini diliyorum. Lig maçlarında kendisini seyretmek için de sabırsızlanıyorum.

2 yorum:

EmrE dedi ki...

Artık teknik kadronun mu yoksa başkanın fikrimi bilmiyorum ama yıllar sonra genç oyuncuları kazanmak adına mantıklı bir hareket yapmış olduk. Abdulkadir'e güvenen biri olarak özellikle Abdullah Avcı yönetimindeki bir takıma gitmiş olması daha da mutluluk verici. İnşallah orada kendini geliştirecek kadar yeterli süre bulur ve 1,5 yıl sonra Emre ya da Cristian'ın yerine orta sahadaki yerini alır. Yedek bekleyen Selçuk'un yerini almasına da kesinlikle itiraz etmem:) En azından oyuna girerken, mutlu olacağım ve bir şeyler bekleyeceğim bir adam girmiş olur. (Bu seneki Özer gibi)

ygtylmz dedi ki...

Umarım söylediğiniz herşey gerçekleşir ve birkaç yıl sonra stadyumda Fenerbahçe'nin golü 14 numara Kayalııııııı Abdülkadir Kayalıııı Abdülkadir Kayalııııııı Abdülkadir teşekkürler 12 numara diye bir anons duyabiliriz.