3 Kasım 2009 Salı

Sen ne biçim adamsın?

İtalyan futbolunun ve Sampdoria'nın düşük çeneli süper yıldızı Antonio Cassano, son lig maçında oyundan çıkarken kendisini yuhalayan taraftarlar hakkında öyle laflar etmiş ki, insanın inanası gelmiyor. Cassano'nun sözleri aşağı yukarı şöyle: "Bana edilen hakaretleri duydum. Eğer burada hoş karşılanmıyorsam, tıpkı Roma'da ve Madrid'de yaptığım gibi, sorun çıkarmadan gidebilirim... 11 hafta geride kaldı ve ligde, Juventus ile birlikte ikinci sırayı paylaşıyoruz. Zirvedeki Inter ise zaten herkesin bir adım önünde ve sadece kendisiyle mücadele ediyor. Bu yüzden, insanları sürekli Nutella yemeye alıştırmamak gerekiyor. Neye sahip olduklarını anlamaları için, arada sırada onlara biraz da 'pislik' yedirmelisiniz!"

Bu sözleri söylemek için kişinin biraz deli olması ve mangal gibi de bir yüreğinin olması gerekiyor. Ülkemizde büyük takımlarından birinde oynayan bir yıldızın böyle konuştuğunu tasavvur bile edemiyorum. Kim bilir neler olurdu sonucunda...

Not: Cassano ile ilgili en sevdiğim hikâye şu: Bari'de oynarken 18 yaşında bir züppe olarak antrenmanlara motorsikleti ile gidip geliyormuş. Takımdaki hocası, onun sağlığı açısından tehlikeli olduğunu düşündüğünden kendisini uyarmış ve bir daha motora binmesini istemediğini belirtmiş. Cassano'nun cevabı şöyle: "İyi; o zaman beni antrenmanlara sen götürüp getirirsin... (!)"

3 yorum:

WarBlood dedi ki...

Ne kadar futbolculuk yeteneği varsa bir o kadar da karakter sorunu olan bir futbolcu Cassano.Adam Real'deyken otel çalışanlarına para yediriyormuş,içeriye hatun sokmak için :)

Gündüz Feneri dedi ki...

@ warblood
evet, bunu unutmuştum ben, inanılmaz bir anekdot :)

ugur dedi ki...

200den fazla kadınla birlikte olduğunu da açıklamıştı. Ancak taraftarlara güzel laf koymuş: ''İnsanları sürekli Nutella yemeye alıştırmamanız gerekiyor. Neye sahip olduklarının farkına varmaları için, arada sırada onlara biraz da 'pislik' yedirmelisiniz!''