28 Ekim 2009 Çarşamba

Keita'yı kendi taraftarı mı vurdu?

Antu.com kendi sitesinden duyurdu ve bir video yayımladı. Ben de oradan indirip buraya koydum şimdi. Yayıncı kuruluşun görüntülerinden net bir şekilde görüldüğü üzere, Keita'ya isabet eden pet bardak kale arkasındaki G.Saray tribününden atılıyor. Ama şöyle de bir şey var: Bildiğimiz kadarıyla o tribünün önü-arkası-sağı-solu filelerle çevrilmiş durumda. Dolayısıyla o bardak nereden geçiyor da sahaya geliyor? Bugünlerde birileri çıkıp bu konuya bir açıklık getirir herhalde. Ama görüntüler montaj değil, başka bir şey değil. Ve çok net.

13 yorum:

joyous dedi ki...

he he kendi taraftarı vurdu. Tövbe yarabbim.

Abi Fenerli değil misiniz, zorla mı anasını satayım.

Umarım birgün futbol oynaya oynaya, göstere göstere o statta komplocuları yeneriz de bi sustururuz sizleri.

Unknown dedi ki...

yok daha neler, belki de hakemin kafasini da kale arkasindaki cimbomlular yardi?
P.S. Bu arada hakemin kafasina isabet eden "cisim" neydi allaskina? Sustali Kemal ve adamlari isbasinda miydi ki kimse goremedi..

gomongo dedi ki...

Bu goruntulere gore cok belli degil, o tribunun ustunde/onunde ag olduguna gore benim fikrim muhtemelen GS tribunlerinden atilmadi.

@joyous
Tribunden asagidaki adami pet bardak atarak tutturmak sanmiyorum ki o kadar kolay birsey. Iddiayi one suren Keita'yi vurmak icin GS liler atti demiyor zaten, hedef yan hakemdi, tutturamadi deniyor. Benim gorusum o petbardagin GS tribununden, o aglarin arasindan cikmis olma ihtimali cok cok dusuk. Yalniz isin ilginci pet bardak Keita'ya pek isabet etmis gibi durmuyor. Yaniliyor da olabilirim.

Unknown dedi ki...

o gecenin maraton programını bir izleyin isterseniz. madde önce keitanın başına çarpıyor daha sonrada yere düşüyor. üstelik şişe zarar vermesi içinde özellikle kesilmiş!!!

bu arada, böyle bir durumda sen futbolcu olsan "ulan kafama değdi, dur şurdan kaçıyım ben"mi derdin?? yoksa keitanın yaptığı hareketimi yapardın? bence keitanın tepkiside gayet doğaldı...

Gündüz Feneri dedi ki...

ben öyledir demiyorum, ayrıca öyle olsa bile fenerlileri mazur göstermez bu durum sevgili joyous. ayrıca şu maçta atılan 100 tane suya laf eden insanlar 1000 şişsenin atıldığı sami yen'deki maçı hiç mi hatırlamıyor?

o bardağın o ağların arasından nasıl geçtiğini bilmiyorum ama antu'daki dev videoda net bir şekilde o tribünden geliyormuş gibi görünüyor. ama dediğim gibi, bu hiçbir şeyi mazur kılmaz. sadece çok bilinen ama (görüntülere göre) yanlış biliniyor olabilecek bir pozisyon hakkında gerçeği arama çabası... başka bir şey değil.

Val Resnick dedi ki...

Nerden atılırsa atılsın bence;

Bir Galatasaraylı şunu düşünecek;

Dünya kupasında Hakan Ünsal'ın topa vurduğunda ayaklarına gelen Rivardo'nun kafasını tuttuğu anda kızıp kızmadığı düşünecek;

Sonra o topun en azından ayaklarına geldiğini hatırlayıp, suyun Keita'nın neresine geldiğine bakıp tekrar karar verecek.
Ayrıca blog sahibi arkadaş da kendi iddası olduğunu söylememiş ki, mevcut bir iddayı dile getirmiş.

Gündüz Feneri dedi ki...

saol valresnick kardeş. aynen öyle.

TA dedi ki...

insan bu kadar mı aşağıya düşer yau.anlamak zor.bir suç işliyorsun bari adam gibi kabul et yaptığı.hala sinsice işler yapıyorlar.galatasaray ali sami yende göstere göstere yaptı.plansız düşünmeden yaptı suçunu.ve aldı cezasını.ama fener planlı çaktırmadan yapıyor ne yapıyorsa.bir tane atıyor özellikle keitaya.carlos özellikle keitayı attırmak istiyor.hem takım sinsi hemde taraftar.ulan suçunuzu bile göstere göstere yapmıyorsunuz.
zaten ülkede bundan dolayı fener antipatisi var.

POSTER BOY NYC dedi ki...

Senin bunu soyledigine hic sasirmadim ya valla.

Sinan Kolat dedi ki...

antu'daki versiyon heralde bundan büyüktür, ben burda hiç bi yerden gelen bi şişe görmüyorum.

kaldı ki maç sırasında bana da çok zor gelmişti GS tarafından atılması, o kadar ağın arasından geçecek de isabet edecek de.

GS'nin sahayı suladığı maçtaydım ve daha önce parçası olduğum taraftarların ne hale geldiğini gördüğüm için daha ilk yarı bitmeden çıktım. O 5 maç cezanın tamamını haketmiştik. Ama bu tip cezalar FB'ye nispeten az veriliyor. Bence bu olayları bitirmek ve caydırıcı olması için verilmesi gereken ceza 3 maçtır ama herkes 1 maç diyor şaşırıyorum. (Tamamen şahsi fikrim) böle cezalarla nispeten kendimizi uslandırmak zorunda kalacağımız.

Gündüz Feneri dedi ki...

cezaların caydırıcı olması gerektiğine tamamen katılıyorum. eğer bundan sonra hep bu şekilde olacaksa fener'e 3 maç da verilsin.

Val Resnick dedi ki...

@T.Ç.

Yani maçtan önce planlı bir taraftar GS tribünlerine yakın bir yere oturdu ve öyle bir atış yaptı ki; farsollu giden pet Keita'yı vurdu.Tabi bu peti öyle bir atıyor ki; kimse hangi tribünden geldiğini net anlayamıyor.
Bence Aziz Yıldırım ve yönetimi CIA ajanı falan. Yoksa bu kadar organiza olamazlar.

Ayrıca petin fenerbahçe tribünlerinden geldiğine eminim.

Birisi bana bu kadar organize olabilen, MHK'yı Fenerasyonu elinde oynatabilen, istediğini başkan seçebilen Aziz Yıldırım'ın ne bu kadar güçlü olduğunu ( olabildiğini ) ve bu kadar güçlü adamın neden 11 yılda sadece 4 kere şampiyon olabildiğini anlatabilir mi?
Hadi objektif'de olayım Aziz Yıldırım'dan da nefret ediyorum diyeyim.

dt.ibo dedi ki...

kamera görüntüleri 2 boyutlu olduğundan bardak GS tribünleri üzerinden geçerken görüntüsü oradan atılmış gibi gözükemez mi?

o ağların arasından pet bardağın geçme şansı kesinlikle yok