25 Ekim 2009 Pazar

Fenerbahçe 3 - G.Saray 1

Şimdi Rijkaard fetişisti dingin zihinler 90 dakika bu Ayhan'a nasıl tahammül ettiğini görmezler; hakeme yüklenirler (şu maçta, sadece Kâzım'a 10 tane hücum faul çalan, Fener'in 4-5 kontrasını faul olmayan düdüklerle kesen hakeme laf söylemek için insanın aklını kaçırmış olması lâzım); psikolojik sorunları olan Keita'yı baş tacı etmeye devam ederler vs. Ondan sonra Kâzım'ın forvet oynaması gerektiğini, Guiza ve Semih'in ikisinden de iyi olduğunu söyleyen memleket topraklarındaki tek insan evladına "futboldan anlamıyorsun" derler. Ben de o zavallılara bir tarafımla gülmeye devam ederim. Maçın analizini daha sonra yaparız. Şimdi okuyacağım yazılar var...

Fenerbahçe (4-4-1-1): Volkan 7 - Gökhan 8, Lugano 8, Bilica 7, Roberto Carlos 8 - Mehmet 8, Cristian 8, Emre 8, Vederson 10 (90+2' Selçuk) - Alex 8 (76' Andre Santos 7) - Kâzım 9 (72' Guiza 7)

G.Saray (4-1-4-1): Leo Franco 5 - Sabri 6, Zan 6, Servet 4, Hakan 7 - Sarp 7 - Keita 4, Elano 5 (82' Aydın 5), Ayhan 3, Arda 3 (57' Kewell 5) - Baros (3' Nonda 5)

Goller (3-1): Alex 12', 53' (p), Guiza 90+2' - Hakan 56'

7 yorum:

flyingdupe dedi ki...

10 senedir değişmeyen bir gerçek var memlekette. maç ister kadıköyde, ister samiyende olsun, fenerbahçe kazandığı hiçbir maçı hakkıyla kazanmamıştır, ya hakemlerin yanlı kararları, ya taraftarın çirkefliği, yada fb li futbolcuların çirkefliği getirmiştir galibiyeti, ama fenerbahçe 10 yıldır hiç bir maçı bileğinin hakkıyla kazanmamıştır.
bu maçta öyle olacak, yarın forumlarda ve belki bloglarda gene aynı şeyleri okuyacağım, eminim.

Gündüz Feneri dedi ki...

yazık...

joyous dedi ki...

Siz Gündüz Feneri misiniz gerçekten?

Blogu bırakma kararı verdikten sonra "Sizin blogunuz değil ki bu okurların, bu yüzden bırakma hakkınız yok." diyen ben, sizi tanıyamıyorum.

Nerede objektif duruş, nerede okura saygı, nerede değerlendirme yazısı, nerede ahlak.

Sizden blog yazarlığını bırakmamanızı isteyen ben, size söylüyorum.

Lütfen bırakın! Eski saygınlığınız vehmimizde kalsın.

Yazık asıl size yazık oluyor.

Unknown dedi ki...

Macin analizini cok bekliyorum. Emre Belözoglu denen bir sahs (artik ne diyecegimi bilmiyorum) sari kart yemeden, her topa girisi karsi taraf takiminin oyuncusunu sakatlamaya yönelikse, sizede sadece gülmek düsüyorsa, artik ozaman sizin fair play duygunuzdan, futbol sever anlayisinizdan ve hatta sporcu ruhunuzdan ciddi den süphe duyarim! TV de sizin gibiler cok var, artik bloglarida bulmus eli sonu tv yorumculari, kutluyorum!

Gündüz Feneri dedi ki...

sen önce git gs bloglarına bak kardeş. şurada okura ne saygısızlık yapmışım? yukarıdaki hakem hatası değerlendirmelerime de bak, sonra gs'lıların hakem değerlendirmelerine bak, kim objektifmiş ondan sonra konuş. objektifliğin o'su bile yok onlarda. ben böyle değildim, beni siz böyle yaptınız (bir şey olduğum da yok, ayrı konu).

joyous dedi ki...

Yardımcısının kafası yarılıyor maçtan önce ve bu hakem maça çıkıyor.

Sahada hakem mi kalmış da oturup madde madde pozisyonları değerlendirmişsiniz, siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?

Ali Koç'un muhteşem açıklamalarına siz bir tarafınızla gülün de iki de o muhteşem taraftarınız için de bir şeyler karalayın asıl:

"Kadıköy'de hiçbir mücadelede saha içi veya tribünsel faaliyet olarak herhangi bir pislik göremezsiniz. Çünkü Fenerbahçe taraftarı medenidir, Fenerbahçe oyuncusu fair-play ruhuna göre hareket eder."

Unknown dedi ki...

Hersey hikaye. Türkiyede fair play ruhlu cok az oyuncu var, fenerbahcede cok degildir! Sehirciye gelince, türkiyenin en medeni sehircisi neyse, aynisi Kadiköyde vardir, demekki: medeni degildir... Ne hakemlerimiz, ne yöneticilerimiz, nede taraftarlar medenidir! Keitanin haykirisini yürekli olmasini cok begendim, su ana kadar daha hic bir futbolcu yapamamistir bunu, Carlosa yumrugu baska bir olay ve kart dogrudur! Ama tabiki burasi Kadiköy, medeniyet sanki burda dogmus gibi bir halleri var Fenerbahce camiasinin... Sonra Ali Samiyenden cikip röpörtaj verirken, Volkan ve diger oyuncular: böyle seyler nedense hep Ali Samiyende oluyor derler... gecin böyle isleri, kim ne mal oldugunu bugün belli etti! Sert futbolu, mücadeleyi anlayisla karsilarim, ama bir yandanda asiri sertlige, sakatliga giden hareketlere dur demek lazim. Diyemedi Bünyamin Gezer, ve kimse diyemiyecek, türkiyenin en medeni, en modern ve en "basarili" camiasinin stadinda!