26 Ekim 2009 Pazartesi

Sabri Sarıoğlu

Muhabir: Sen en son bu statta ne zaman gördün Fenerbahçe galibiyetini?

Sabri: Ben görmedim. En son yendiğimizde altyapıdaydım ben...

13 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

abi cevabı bu kadar apaçık olan bir sorunun sorulmuş olmasından komiklik yaratmaya çalışan aptal bir muhabiri bizlere tanıtmandaki amacı anlayamadım açıkçası.

Gündüz Feneri dedi ki...

bence komik bir anektod. soruyu soran gs'lı, cevaplayan da gs'lı. ayrıca bir gs'lı oyuncunun bu soruya hiç sıkılmadan ve kompleks duymadan böyle açık yüreklilikle cevap vermesi de bana göre güzel. bu sebeplerden koydum bu postu güzel kardeşim...

Adsız dedi ki...

@gündüz feneri

inanki cok komiksin..

sembolist dedi ki...

Hocam cidden ne yaptğını anlayamadım..Bunu soran kişi gazeteci mi,malzeme çıkarmya çalşıan gazeteci kimliğinde tetikçi mi?
Senin blogunda buna yer vermene çok şaşırdım..

gramscian dedi ki...

Sabri'nin konusmasini izlediysen eger, muhabirlerin defalarca bu ve bunun gibi sorular ile sabri'yi kiskirtmaya ya da en azindan medyadik malzeme cikartmaya calistiklarini gorursun (eminim iclerinde galatasaraylilar da vardi). Kendilerine "abi" diye hitap eden Sabri'nin onlari bozamayacagindan, tersleyemeyeceginden emin olan bu muhabir bozuntulari akillarinca dalga gecmeye, dalgalik malzeme cikartmaya calistilar. Senin de bu malzemeye, senin tabirinle, "bokunda boncuk bulmus gibi" atlamis oldugunu gormek bir futbol sever olarak "samimi soyluyorum" uzuyor beni.

Gündüz Feneri dedi ki...

kardeş, soruyu soran 20 yıllık gs muhabiri bahri havadır. dolayısıyla öyle bir amacı olduğunu sanmıyorum.

EmrE dedi ki...

Ya hadi ya nedir bu kimsenin espri kaldıramaz modu?? Bizimle ilgili her yıl onlarca yenisi yapılan Türkiye Kupası geyiklerine kahkahalar atılıyor. Ne bilim işte Guiza-Küçük Emrah muhabbetlerine herkes bayılıyor. Şimdi herkes birden erdem kesildi. Soru sormuşlar, adam cevaplamış. Ve Gündüz Feneri'nin dediği gibi Sabri gayet net bi şekilde cevapladı soruyu. Bana sempatik bile geldi. Hayatımda Sabri'ye bir an bile olsa sempatik bakabileceğim aklıma gelmezdi. Biraz da o açıdan bakın. Genel olarak da gülün geçin.

M.T dedi ki...

Bahri Havadır elbette Sabri'nin A takımdayken hiç bir zaman Kadıköy'de galibiyet göremediğini biliyordu. Zaten bilmiyorsa o mikrofonu hiç tutmasın, bu işi yapmasın. Bir televizyoncu bu gibi soruların cevabını bilmeden soruyorsa orada durup düşünmek lazım tabiki. Sabri farkında olmadan verdi bu cevabı aslında. Anlamadı çünkü sorunun tuzak olduğunu. Zeki olsaydı hafif bir tebessüm eder güler geçerdi. Zaten IQ seviyesi böyle olan birinden de Kadıköy'de galibiyet sevinci yaşanması beklentisi abesle iştigalden öteye gitmez.

gramscian dedi ki...

haa tamam anladim komiklikmis bu, espri falan yani, mail boxima gelen bir kac forward espri var, onlar da gercekten cok komik, ha bir de Kayahan'nin mor menekse sarkisinin mp3u elimde, onu da blogun background muzigi yaparsiniz, yollayayim mi?

EmrE dedi ki...

Yolla yolla, Guiza'nın kaset kapağı resmi varsa onu da yolla, ya da mağara adamlarının taş bir kupayla poz verdiği resmi. Ya aşın bazı şeyleri gülün geçin. Kayahan'ın şarkısı da gerçekten çok güzeldi, sen 1 hafta önce stadında 'formamıza laf edenlere inat morartmaya geliyoruz' diye pankart açarsan, bu şarkıya da gülüp geçeceksin. Yoksa nerde kaldı tatlı tatlı sataşmalar? Birbirimizle hiç uğraşmazsak ben ne anladım derbiden??

adasız dedi ki...

gs'lı arkadaşlar gündüzfeneri'nin son 2-3 postuna çok tepki gösteriyorlar.arkadaşlar ne bekliyorlar acaba; gündüzfeneri oturup sürekli fenere sallamasını ne bilim gs'ı öven yazılar yazmasını mı?ya siz sanırım diğer blogları ya takip etmiyorsunuz ya da ne bilim kendiniz de bile olamayacak bir tarafsızlık falan bekliyorsunuz galiba.
yani ben bile gülüyorum bize yapılan Türkiye kupası geyiklerine.kaldı ki alelade buram buram fanatizm kokan aşağılamalar da yok hani.fenerli ,gs'lı veya bjk'li arkadaşınızın size yapmış olduğu takılmalardan daha ağır bir şey mi söz konusu.
inanın ben daha fazla fanatizm kokan yazılar okuyorum ve bu arkadaşlar kendilerini bu blog aleminde birer köşe tutmuş adamlar olarak görüyor ve hatta buraya gelip yorumlarda bulunuyor dahası tv programlarına (ntvspor-yenilsen de yensen de gibi)katılıyorlar.
rekabetin tatlı yanı değil mi bu?

ve bence o programa o blog sahipleri çıkabiliyorsa gündüz feneri niye çıkmasın.hatta bence ordaki bırakın diğer takım tutan arkadaşları fenerli arkadaşları bile gölgede bırakabilir gibime geliyor.

Gündüz Feneri dedi ki...

kardeşim çok teşekkür ederim ve estağfurullah :)

Unknown dedi ki...

@kara deryalarda bir fenersin

hocam bu gnüdüz feneri'ni beklersek televizyona filan çıkacağı yok. bence biz bu adamın reklamını yapalım. o nasıl olsa biey demez :))