29 Ekim 2009 Perşembe

Derby'nin faturası

PFDK, her zamanki gibi rüzgârın estiği yön ve şiddetine göre, son oynanan derby maçın faturasını kesmiş. Cristian ve Arda'nın nasıl yırttığını, neden kurula sevk edilmediklerini bir türlü anlamadığımız bu cezalardan Fenerbahçe 2 maç seyircisiz, Keita ve Bilica da 3'er maç men ile nasiplenmiş. İtirazlardan sonra Fener 1 maça düşer, yumruk ve tokat atan oyuncuların ise cezalarının indireleceğini sanmıyorum.

3 yorum:

mistery dedi ki...

Cezalar cok hafif. Keita ve Bilicanin cezalari yerinde. Cristian ve Arda konusunda sana katiliyorum. Yalniz stadiniz cok hafif ceza ile kurtulmus. ASY "sadece" pet sise atilmasina 5 mac seyircisiz cezasi verildi. SS de pet sise atildi, kafalar yarildi, oyuncular yaralandi ve sonuc 2 mac. Eger ASY baz alinacaksa SS en az 7-8 mac ceza almasi gerekirdi.

Gündüz Feneri dedi ki...

kardeş, sadece su atılmadı o gün. bülent demirlek'in elindeki kocaman kaya parçasını hatırlıyorum, ayrıca kesici bir hâle getirilmiş olan koltuk parçalarını da.. ama bunların bir önemi yok.

artık şu iğrençlikler olmasın da, nasıl sağlanacaksa sağlansın. hakikaten uğur meleke'nin dediği gibi maçtan önce +13 ve "şiddet ve korku unsurları içerir" yazmaya başlayacağız bu gidişle. izleyen 6-7 yaşındaki çocukların dimağlarında neler yarattığını kim bilebilir bu rezilliklerin?

WarBlood dedi ki...

Galatasaray'a verilen 5 maçlık cezadan sonra bu tür görüntüleri bir daha görmeyiz sanmıştım,yanılmışım.Bu kafayla gidildiği takdirde ASY'de ve Saraçoğlunda bu görüntüler son bulmaz,aksine dahada şiddetlenir.Bizde burda ona az ceza verildi,bize çok verildi der dururuz.Kısacası bu tabloların sonu yok.