9 Eylül 2009 Çarşamba

Bu nasıl iş?

"Her yıl, bir öncekinden daha az ayğmur yağıyor" diye yakındığımız yılların ardından İstanbul'a 1 gün içinde boşalan sular, şu âna kadar 30 can almış vaziyette. İnsan görüntüleri, resimleri, videoları görünce ne diyeceğini şaşırıyor; hepimizin boğazına bir şeyler düğümleniyor. Muhtemelen bu geceki maçlara siyah bantla çıkmamıza vesile olacak olan bu olayın verdiği onulmaz hasarın, bu kadarla kalmasını diliyorum. Elden de başka bir şey gelmiyor.





1 yorum:

bozzio levin stevens dedi ki...

bu yazıda topbaş/erdoğan eleştirisi eksik. bir yerden bir şey bulup laf sokman lazımdı illa. laf sokmazsan olmaz, afetin bir anlamı kalmaz. hatta hiç kasmayıp en basitinden afetten sonra yapılan beyanları kullanıp gelişine vurabilirdin. malum herkes böyle yapıyor.

açıkcası yazıda bunları göremeyince şaşırdım. nasıl böyle kısa ve yerinde bahsedebiliyorsun bu olaydan? gerçekten ilginç, numunelik bu. nasıl saldırmazsın birilerine ya?.. ulan öbür tarafta da insanlar ölmüş, sen topbaşın geyiğinden bahsediyorsun, topbaşla uğraşıyorsun ayıp. bak işte yazıyorsan böyle yazacaksın.