16 Nisan 2011 Cumartesi

İte-köpeğe ve tüm şeref yoksunlarına...

Türkiye'deki bütün kedi-köpeklerin Fener'e karşı şampiyonluk yarışına girdiği bir sezonu daha yaşıyoruz. Trabzon'un en az 15 puanı hakemlerle aldığı, oynadığı maçların üçte birinde rakiplerinin kırmızı kart gördüğü, aleyhine tek penaltı bile verilmediği bir sezon.. Fener'in ise sadece G.Birliği maçında ofsayttan haksız bir gol attığı.. Buna rağmen şerefsiz ve onursuz milyonların hâlâ Fener'in kollandığını iddia ettiği.. Hiç utanmadan, sıkılmadan..

Bu geceki maçta G.Antep karşısında daha 30. saniyede penaltısı çalınmayan, daha sonra Niang'a yapılan %100 başka bir penaltısı daha verilmeyen, faul ile alâkası bile olmayan bir pozisyonda golü iptal edilen gariban bir futbolcular ordusu, bir kez daha onurlarını ortaya koyarak her türlü engele rağmen maçı kazanmayı başardı. Faruk Özak, Mahmut Özgener ve Oğuz Sarvan'a; ayrıca diğer 17 takımın taraftarları arasında olup "Fener'in rakibi benim dostumdur!" diyen köpeklerin hepsine kapak olsun bu galibiyet.

Futbolcuların hepsini alnından öpmek isterdim bir kez daha.. Öncelikle, sonuç ne olursa olsun yıllarca unutulmayacak, aklımızdan çıkmayacak onurlu mücadeleleri için.. Formanın hakkını vermek adına terinin son damlasına kadar gayret ettikleri için.. En çok da, Hüseyin Göçek isimli ...'nun ağzını burnunu kırmayacak kadar olgun sporcular oldukları için..

Fenerbahçe 1 - G.Antep 0

5 yorum:

Adsız dedi ki...

en sevdiğim blog. sübhanallah ibretlik paylaşımlarınız var kardeşim.

sosyalist dedi ki...

Lugano ve Emre icin yazdıklarına katılıyorum . Bugun lugano ve emreden gurur duyanlar ve alkıslayanlar insallah lugano ve emre gibi adamlarla surekli muhatap olurlar

Adsız dedi ki...

yok artık Lebron james.. :)

juvenal dedi ki...

o kdr ağladılar ki artık fenerbahçe lehine penaltı çalınması imkansız...

şimdiden hazırdır bahaneleri şampiyon oldugumuzda çıkıp ınlerınden döşerler fenerasyon,hakemler,medya diye..

muyek dedi ki...

Lugano'nun pisliklerini orospu cocuklarini da yazsana ayri bir yazida , onurdan , serefden , gururdan bahsediyorsun her macta , bu onurlu alnindan opulen Lugano haftaya sahada gene adam tokatlicak, gene saklabanliklar yapicak, gene millerin ayagini kasti yere kirmaya calisacak.

Fenerliyim , objektifim ve acik yureklilikle yaziyorum Emre, Lugano karakterindeki adamlarin allah binbir turlu belalarini versin, rakiplerine yaptiklari cirkeflikler, bilerek adam sakatlamaya yonelik hareketler insallah karsilarina cikar, ozellikle Luganonun insallah Wagnere yaptigi hareketin benzerini doner baskasi ona yapar , Lugano gibi seref yoksunu bir insan yerine , bekir oynasin yenilelim ama serefsizce mac kazanmayalim yeter.