10 Nisan 2011 Pazar

Bünyamin'i gördünüz mü?

Türk polisinin, Türk devlet memurlarının yüz karası bir adam bu.. Karşımıza hukuk çıkmayacak olsa sahip olduğu bütün değerlere sövmek ister gönül ama işte hukuk var. Hafta içinden beri söylüyorum ve yazdım, bu adamın yönettiği bir maçta Trabzon'un puan kaybetmesi mümkün değil. Bugün önce işler kötüye gidiyor, 2 puan kaybediliyor diye alelacele Kâzım'ı saçma sapan bir kartla oyun dışına gönderdi. Sonra baktı yetmiyor, akıl almaz düdüklerle G.Saray ceza sahasının çevresinden Trabzon lehine frikikler yaratmaya başladı. Trabzon lehine 29 faul çalındı bugün. Hani internet sitelerinde, forumlarda kedi-köpekler "Fener'in sert oyununa müsamaha gösteriliyor" diyor ya, Trabzonlu erkek müsveddesi topçuların kılına dokunulsa faul çalındı bugün. Rakibinin iki katı faul yapmış G.Saray, memurların yüz karası öyle diyor.

Hatırlanırsa G.Antep-Trabzon maçında da ev sahibi 1-0 öndeyken bu çirkin suratlı yaratık uydurma bir penaltı ve kırmızı kartla 3 puanı Antep'ten alıp, spor bakanının takımına vermişti. Bugün de aynısını yaptı ve 2 puan kaybedilmesini önledi. Yakında komiser olduğunu falan duyarız, bu sene bunu alnının teriyle hak ediyor çünkü.

Hep yazıyorum, boşuna da yazmıyorum: Aleyhine 3 yıldır penaltı verilmeyen, bu sene 10 maçta rakipleri kırmızı kart gören, 14-15 puanı hakemlerle alan bu takım, Türk futbol tarihinin en lekeli, en şaibeli, en ar-namus yoksunu zaferine doğru emin adımlarla ilerliyor. Kutlu olsun.

1 yorum:

juvenal dedi ki...

bu akşam lider oluruz diyordum...gs yatmazdı o kdrda değil ama bünyamını hesap edemedik..adam top aldırmadı gs'ye her pozisyonu faulle kesti.hızlı oynanan faulde bıle avantajı geri aldı baktı gol olacak.rezil bir hakem ve bu hakeme çoğu anti fenerbahçeli rezil insan fenerbahçeli hakem diyor..