8 Mayıs 2010 Cumartesi

Biri şu adamı sustursun!

"Çarşamba günü oynadığımız maçta Roma, karşılaşmayı altı kişiyle tamamlamalıydı. Mexes, Totti, Perrotta, Taddei ve Burdisso, oyundan atılmayı defalarca hak etmişlerdi. Oyuncuları sürekli hazır tutmak zorundasınız. Bir final maçı öncesinde onlara film izleterek zafer için hazırlayamazsınız. Bunlar koca adamlar, çocuk değiller! Ranieri bazen bunu unutuyor.

Roma'nın altı maçını izleyedim ve bir analiz yaptım. Bu çalışmaların neticesinde şampiyonluğa ulaştık. Tam 18 saatimi bu maçlara ayırdım. Ranieri elbette bu kadar ağır bir çalışmayı göze alamaz. O işin kolayına kaçarak oyuncularına film izlettirir. Ben asla bir fenomen olduğumu iddia etmedim ancak 2004 yılında Chelsea'ye geldiğimde çok garip bir olay yaşadım. Bana Ranieri'nin takımı kazanması için hazırlamadığını söylediler. Benden tek istedikleri 'kazanan' bir takım yaratmamdı. Bunu başardığımı düşünüyorum. Ranieri her zaman kaybetmeyi kabullenen bir ezik oldu."

Kulübün resmî sitesine yaptığı açıklamalardan...

3 yorum:

netctek dedi ki...

hocam adam bu kadar başarılı olduktan sonra istediğini söyler:)
Fatih terim misal ağzını açtığında binlerce kişi küfrediyordu milli takımda, ama başarılıysan söylenecek pek bişi kalmıyor.

Gündüz Feneri dedi ki...

bence adam futbolun dibine dinamit döşüyor, futbol dünyasına nefret tohumları ekiyor. onun sonuçlarını da italya'dan başlayarak görmeye başladık, her türlü iğrençlik gırla gidiyor ve normal karşılanıyor artık.. futbolun huzuru ve selayeti için en büyük tehditlerden biri bu adam..

aydın dedi ki...

Sen anca Ranieri kadar olabildin, o da Chelsea'ye yarı final oynattı, sen de.Onu apar topar gönderip seni getirdiler.
Muhtemelen bu durum içine oturmuş.