17 Nisan 2010 Cumartesi

Tirbün takımdan daha yaratıcı

Bursa taraftarının, G.Antep maçında açtığı dev pankart gerçekten de çok yaratıcı ve eğlenceli. Eğer böyle bir pankartta hicvettiğiniz takım(lar)ın taraftarlarını bile gülümsetebiliyorsanız, zaten amaca ulaşmış demektir. Bunlar güzel atışmalar, ligin sonu daha güzel olur umarız.

Maça gelince, Bursa teknik direktörü Sağlam, son haftalarda yaratıcılık sıkıntısı nedeniyle zaten zar-zor kazanan takımından hem Ergiç hem de Batalla'yi kesip Bekir Ozan ve Çimşir'i beraber oynatarak ciddi bir hata yaptı bence. Nitekim maçın geneline baktığımız zaman da Bursa'nın organize hiçbir atağını veya maç berabere iken bir pozisyona girdiğini hatırlamıyoruz. Ha, önemli olan kazanmaktır ve bu haftalarda hiç kimse iyi futbola bakmaz ama kazanmanız için de sahada bir şeyleri iyi yapıyor olmanız gerekir.

Haddizatında Bursa deplasmanlarda daha iyi oynayan, oyuncularının meziyetlerini dışarıda daha iyi ortaya koyan bir takım. Bu yüzden G.Saray maçını kolay kaybedeceklerini kimse düşünmesin. Ama evindeki Kayseri maçı bence en az o maç kadar zor geçer. Yine de şampiyonluk için çok çok önemli bir 3 puan aldıklarını herkes kabul edecektir dün akşam. Hayırlısı..

Bursa 2 - 0 G.Antep
(Ömer Erdoğan 45', Volkan Şen 79')

Hiç yorum yok: