15 Mart 2010 Pazartesi

Süper Lig sirki

İki hafta önce Fırat Aydınus denen cibiliyetsizin Belediye maçında göz göre göre yaptığı katliam nedeniyle artık bu rezil senaryoyla ilgili yazı yazmayacağımı belirtmiştim. Hakikaten de yazılıp konuşulacak gibi değil. O haftanın üzerine baktığımızda Eskişehir deplasmanında resmen hakemle beraber 12 kişi oynayan, bedavadan penaltı verilerek itilmeye çalışılan G.Saray için, neredeyse hakem yüzünden yenildi gibi bir hava yaratıldı tüm medyada. Sonra bu haftaya baktığımızda Keita'nın elle aldığı topla 2. golü atıp maçı bitirdiğini gördük ve Lig TV denen rezil kurum başta olmak üzere bu maç üzerine söylenenlere hayret ettik. Bu arada G.Birliği maçında yine Fener'in 2 penaltısı verilmedi. Aslında her Fenerli için meydanı bu o.ç.larına elinden geldiğince bırakmamaya çalışmak bir ödev olmalı ama artık kişisel olarak sıtkım sıyrılmış durumda. Ligin sezon sonundaki tablosu apaçık belli çünkü. Herkese bu tiyatro için iyi seyirler dilerim.

5 yorum:

aks111 dedi ki...

Hakikaten de yazmamışsın.Demin okudum bişey hatta şu an yazmadığın bir yazının altına yorum bırakıyorum.Keitanın gol el ama eskişehirin 2 pozisyonuda el değil ve santosun pozisyonunun onlardan sonra gelmesi önemli değil.Peki ben tiyatroyu izlemeye devam edicem sende yazmamaya devam edersin kolay gelsin.

Gündüz Feneri dedi ki...

meydan sizin gibi zibidilere kaldı, bakıyorum da bloglara, hiç kimsede de utanma-arlanma yok. tadını çıkarın hep beraber zavallılar.

aks111 dedi ki...

ya sana bi soru sordum cevaplar mısın hakarete geçme hemen.Keita nın golünde el oluyorda koray ın 2 pozisyonunda nasıl el olmuyor bunu anlat sonra hakaret edebilirsin.

Gündüz Feneri dedi ki...

koray'ın pozisyonunda çarpma ve avantaj sağlama var. kasıt olmadığı halde el kararı verilmeliydi. bunu zaten bir aptal bile söyleyebilir. zaten o maçta gs yenilmiş, dolayısıyla gs hakemden bir fayda da görmemiş. ama önemli olan 70'te verilen o penaltı ve bütün ikinci yarı boyunca hakemin yanlı yönetimi. bu sene fener de hakemler sayesinde puan aldı, en basitinden sivas'a ofsayttan gol atmıştı benim hatırladığım. ama gs ile yan yana koysan 1'e 2 oran tutar. bunu siz göremezsiniz tabii ayrı konu.

aks111 dedi ki...

Ben değil sen göremiyosun.Görsen yazında bu yoruma yazdıklarını eklerdin tek taraflı bakmazdın.Gs fayda görmemiş ama 70 de verilen penaltı önemli diyorsun.Zaten 2 tane el vermeyince rakibe avantaj sağlanmıyor ama 2.yarıda senin söylediğin yanlı yönetim ortaya çıkıyor.Hakem şunu yaptı bunu yaptı demeye kalkınca her türlü karşılık gelir.Çünkü her takıma oluyor beşiktaşa da oluyor bunları cımbızla çekmek kolay.Sonuçta hakemden ziyade oynanan oyunlara bakmak lazım.En iyi oyunu bursaspor oynuyor demi şu anda.Fenerbahçe hakem hatası olunca ne diyor ben pozisyon bulamam artık hadi bırakalım maçı falan mı diyor ?Ya da Galatasaray ın eskişehir maçında hiç bişey olmadı jo nun pozisyonu dışında ilk yarıda.Bunun sebebi hakem mi yoksa kötü futbol oynayan 2 takım mı.Hakem de etki eder ama takımlar sahada bişey yapmayınca etmesede bişey değişmez.