18 Şubat 2010 Perşembe

Yazıklar olsun böyle hakeme

Bayern hakkındaki düşüncelerimi, zaten blogu okuyanlar bilir. Kan emici vampirler gibi Alman futbolunda parlayan her futbolcuyu arsızca kadrosuna katan bu iğrenç kulüp, çocukluğumdan beri en nefret ettiğim 4 takımdan biridir. Bu takımı tutanı da sevmem, bu takıma giden onursuz futbolcuları da.

Dün gece Allianz Arena'da oynanan Şampiyonlar Ligi Top 16 maçında, Fiorentina son derece başarılı ve avantajlı bir skorla evine dönecekti ama 89. dakikada Norveçli hakem Ovrebo ve yardımcısının fahiş hatasıyla 2-1 yenildi. Klose'nin attığı gol en az 1.5 metre ofsayt ve bir yardımcının bunu tespit edememesi tam anlamıyla bir insanlık suçu. Milyonlarca avronun döndüğü bir sektörde bu kadar basit şekilde bu kadar büyük hata yapan hakemlere artık yer olmamalı. İkinci maçta tipik bir İtalyan takımı gibi beraberlik kendisine yettiği için geride kapanıp rakibini bekleyecek olan Mor Menekşeler şimdi mutlaka kazanmak zorunda. O maçta bu hatanın önemi daha da ortaya çıkacaktır.

1 yorum:

Sekhranikos dedi ki...

Bayernden tiksinen insanların olması ne güzel. Liverpool sempatizanı olmama ragmen MANU ya da sempati duymamın yegane sebebi bu kardeşlerdir.