10 Şubat 2010 Çarşamba

G.Saray 3 - Antalya 2

İki kelime: Santrfor Servet... Anlayan anladı.

18 yorum:

Adsız dedi ki...

zeki adamsın...
çok akkıllı
yaratıcı.esprili yazar ...
ahh güzelim zeka küpü yazar.harcanıyosun buralarda...

Gündüz Feneri dedi ki...

http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/09/rijkaardn-plan.html

şu postu atmış bir insanda biraz utanma-sıkılma olsa, yazı yazmayı bırakır bu gecenin üstüne. ama gs'lı atıp-tutar blogların (özellikle de yukarıda linkini verdiğim rezil yazıyı yazan şahıs ve ona tapınanların) ne utanması var, ne de başka bir şeyi; bunu anlamış bulunuyoruz.

söz konusu kişi ve onun takipçileri, debelenin durun bu geceki maçtan sonra..

ti esti to dedi ki...

şu bloglar aleminde okuduğum(futbloglar sayesinde) en saçma yazıların yazarı sizsiniz kusura bakmayın. bakın size şahsen saçmasınız demiyorum yazılarınıza sözüm. yahu bu kadar mı galatasaray düşmanlığı yapmak zorundasınız. nedir derdiniz anlamadım ki?

ayrıca bakın ben gerçekleri söylüyorum sizin gözünüzü rijkaard bürüdü barcelona olamayacaksınız.. falan filan. nedir yani dert? galatasarayın barça olamayacağını bizde biiyoruz da size ne bundan? yani böyle yaparak biz galatasaraylılara ne kadar ahmak olduğumumuzu mu ispat ediyorsunuz? yada buna niçin ihtiyaç duyuyorsunuz a kuzum? ne yaptı bu takım sana ki bu derece kindarsın.

bak yazmayacam diyordum da dayanamadım artık kusuruma da kalma. yazılarından biz galatasaraylılar rijkaard'a öcü gözüyle bakmıyoruz. onun futboldan anlamadığını düşünmüyoruz. aksine adamın işi bildiğini düşünmekteyiz daha fazla.

ama çözemedim ben bit türlü nedir yani bu taraftara ders verme isteğiniz. eğer buysa derdiniz sizden ders almayacak kadar sağlam kafalarımız var çok şükür. hadi iyi geceler..

Schumy dedi ki...

Servet Forvet, Galatasaray 3 Antalyaspor 2

Guiza Alex Semih Forvet Fenerbahçe 1 Diyarbakırspor 1, daha söze bence de gerek yok.

Keşke Fener maçından sonra da sıcağı sıcağına bir yazı yazsaydın Gündüz Feneri.

orkuns dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Gündüz Feneri dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ceyhuN dedi ki...

gündüz feneri çok fazla uğraşıyorsun Galatasaray'la çoook.Schumy süper bi cvp vermiş kaç dakika santrafor oynadı server onuda yazaydın ya.maçta futbolu kim oynadı onuda yazaydın ya.mesele laf olsun diye Post atmak değil mesele sahada gördüğün herşeyi yazmak.her Galatasaray maçında sonra boş konuşuyodun yine boş konuşmuşsun.

Bolat dedi ki...

Aceto, nam-i diger Bülent Timurlenk, orjinal bir fikirle o blogu olusturdugu ve kendisine ilk basta ele alindiginda cekici gelecek bir icerik kazandirdigi icin bu derece popülerlesmis ve yüceltilmistir... ee tabii biraz da medya üzerinde sahip oldugu yer. ama aslinda biraz dikkatle incelendiginde futbolun analitigini anlamakta cok yetersiz ve sig birisi oldugu kolaylikla anlasilmaktadir...

kendisine yönelik yapilan elestirilerdeki kibirinden ise hic bahsetmiyorum...

Gündüz Feneri dedi ki...

@ceyhun

ben g.saray maçlarında sahada gördüğüm şeyleri yazdığım sürüyle post attım bugüne kadar. siz anlamamakta direndiniz. şimdi kendiniz tecrübe ederek öğreniyorsunuz, bu yüzden bu kadar acı veriyor.

her yazımda şunu dedim: sene sonunda görüşürüz. yine onu diyorum.

enis dedi ki...

devam g.f..az bile yapıyosun..senin burada yazdıklarını biz her gün büyük gazetelerde okuyor, televizyonlarda seyrediyoruz..

Gündüz Feneri dedi ki...

şu yukarıda linkini verdiğim yazıda en ayar olduğum ifade şu: (skora göre oyun planını değiştirmek hakkında)"..isterseniz buna sistemsizlik diyelim..."

şu züppeliğe, bilmişliğe, "olaya hakim olma" havalarına bakar mısınız? 40 yaşına gelmiş, rijkaard'ı (sözde) 10 yıldır seyrediyor ama bir insan seyrettiğinden bu kadar mı hiçbir b.k anlamaz? ne oldu şimdi? millet de bu adamın peşine takılmış gidiyor.

bana takip ettiğin blogu söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim..

Adsız dedi ki...

Sadece gülüyorum blogda yazdıklarını okuduğumda. Bu takım tüm sezon boyunca dün geceki maçtaki gibi cebelleşsin (senin tabirinle yazdım. futbolu nasıl seyrettiğinle alakalı.rakibinin maçını rakibine bok atacak bişeyler yakalayabilmek için izlersen, sen dünkü oyuna cebelleşmek dersin) bu tafaftar razıdır.

bombe_ekran dedi ki...

Sene sonunda bi şekilde Galatasaray Fenerbahçe'yi geride bırakırsa.O an oluşacak yüz ifadeni bizimle paylaşır mısın? Yoksa Saldırıya devam mı edersin??

Servetin santrafor, başında rijkaard'ın oldugu bi takım geride bırakamaz ama hadi bıraktı diyelim :))

Bolat dedi ki...

galatasarayli arkadaslarin anlamadigi nokta su: burda benim anladigim kadariyla, fenerbahce her sartta galatasaray in önünde ve ondan daha iyi denmiyor...

ve daha önce pekcok kez oldugu gibi bu sene de galatasaray fenerbahce yi geride birakabilir. tartisilan nokta galatasaray mi daha iyi fenerbahce mi daha iyi noktasi degil...

galatasaray'in rijkaard'i alenen tanrilastirmasi ve onun yaptigi her seyde bir keramet arama cabasi. iste aceto'nun yazisini örnek göstermisler. orda onun skoru degistirmek adina nasil da sisteminden taviz vermez bir prensip adami oldugundan bahsetmis. al sana prensip, skoru degistirmek adina servet i forvete almis adam...

görün denilen, gösterilmeye calisilan bu...

yoksa galatasaray tabii ki fenerbahce'yi geride birakabilir, hatta zamaninda hocasizken bile basarmistir bunu...

Koray dedi ki...

@ bolat
gerçekten tebrik ederim.

Bu blogta yayınlanan her yazıyı okudum. GS ve Rijkard la alakalı hiç bir postta bak FB den de kötüsünüz, biz sizi ezeriz,koyarız, geçeriz denmemiş, denmiyor. Bir kesim tarafından tanrılaştırılan Rijkard profiline karşı yapılan eleştirilere garip, anlamsız, burasının en nihayetinde bir blog oldugunu unutan kendini bilmez tepkiler oluşuyor yorumlarda. Ha Rijkard a da hakaret edilmiyor,on da da bir kıyas yok; Denizli daha iyidir, yok Daum Rijkard a bin basar gibi bir şey de söylenmiyor. Rijkard ın tapınılan sistem sevdasından yeri geldiğinde vazgeçtiği söyleniyor. Ki Rijkard bunu yapıyor gocunmadan ( ki gerek yok zaten gocunmasına :) ama ona tapınanlar hayır sistem bizim canımız,ciğerimiz,namusumuz nidaları atıyor.
Dünyada sistem diye direten takımların hepsi şampiyon olacak diye bir kural yok arkadaşlar, varsın değişsin , evet görüyoruz bazen değişiyor deyiverin bir şey olmaz korkmayın..

gomongo dedi ki...

@bolat

Aynen katılıyorum. Bir fenerli taraftar refleksi var birçok Galatasaray taraftarında. Direkt omurilikten geliyor :) Bir sakin olun, adam ne diyor içeriğine bakın, di mi ama?

Rijkaard'ın ağzından duymadığım (bilmiyorum belki daha önce duyan gören vardır), ona taraftar ve bilimum blog yazarı, köşe yazarı vs. tarafından geldiğinden beri atfedilen "sisteminden taviz vermez" yaftası var. Yahu veriyor işte! Hayır verse ne olur o da ayrı bir konu ama...

Yani adam geldi herkes başımıza Rijkaard uzmanı kesildi, "4-3-3 oynar", "sisteminden taviz vermez" vs vs. Adam gözümüzün önünde hem sistemini değiştiriyor hem de ara ara mentalitesini... Yapsın değiştirsin,ara ara değiştirmemek yanlış bence zaten.

Sakin olun beyler, tüm Türkiye, işi gücü yok birleşip Galatasaray aleyhtarlığı yapmıyor. Eleştirilecek şeyleri her eleştirene de Galatasaray düşmanlığı yapıyor gibi bakmayın.

Adsız dedi ki...

Ne kadar yüzeysel ve düz kafalı bi yorumdur bu.Ah be akıllı blog yazarı şimdi sen böyle birşey yazıyosun ya...birde üzerine Galatasaray'ın şampiyon olamiyacağını söylüyosun,hakkatten bizde çok takıyoruz bu durumu.Yani zeka seviyenin,düştüğün ve içinde bulunduğun durumun hiç farkında değilsin.Hayat güzel değerli vaktini harcama buralarda daha yararlı kendini daha iyi ifade edebileceğin alanlar bul kendine.İnan senin gibi 400 tane adam var bu ülkede.Gazetelerde,televizyonlarda heryerde var senin gibiler...Bu rakam 401 olmasın bari sen kal olduğun yerde.Sokaktan geçen adama sorsam şu maçı inan o da senin attığın başlıktan farklı birşey söylemeyecek,oda servet'in forvet oynamasını komik bulacak.Galatasaray sezonu 6.da bitirir 10.da sorun bu değil sorun servet'İn forvet oynaması da değil.
mustafa sarp'ın açık olması da değil.sorunlar ve üzerine konuşulması gerekenler başka şeyler.Gerçek sorunların neler olabileceğini ve üzerinde ne tartışılması gerektiğini anlayabilmen ve farkedebilmen zaten zor.Ama en azından o dakika da oyuna alınan oyuncunun neden servet olduğunu bir irdele.Ama sakın aklına ''neden nonda gönderildi''gelmesin.

Gündüz Feneri dedi ki...

@iletişim

vay be.. sen ne derin, ne sorumluluk sahibi, ne duyarlı bir insanmışsın.. demek konuşulacak başka önemli şeyler var ha? o zaman sen git, tüm gs'lı blog okuyucularını kanatları altına almış olan aceto reisinizin mecraında bunları dile getir.

benim için ise, g.saray özelinde konuşulması gereken en önemli şey bu. yani ne? özellikle internet kullanıcısı, eğitimli ve kültürlü bir profil çizen gs taraftarlarının genelinin (%80) tam bir zihin dinginliği içinde olması. sen de aynı dertten mustaripsin gördüğüm kadarıyla.