25 Kasım 2009 Çarşamba

Sergen Yalçın

"Manchester United'ın hemen hemen ilk 11'inden hiç kimse yoktu bugün. Bilmiyorum o defanstaki Hırvat stoper (Vidic'i kast ediyor) banko oynuyor mu takımda?"

8 yorum:

EmrE dedi ki...

Ulan hayatında Premier League maçı izlememişin, bırak Premier lig'i herhangi bir Avrupa ligini de izlememişin. Hatta daha da ileri gideyim, yüksek ihtimal TR ligi maçlarını da izlemeden yorum yapıyorsundur. Peki PES fln da mı oynamıosun ?? Adam her şeyden bi haber ya, orda ahkam kesiyo boş boş. NTV spor da iyi kanaldır, nasıl barındırıyor bu adamı hayret. Murat Kosova, Güntekin Onay'a ayıp ya bununla aynı stüdyoda bulunmak !!

Gündüz Feneri dedi ki...

adam vidic'e hırvat diyor, ilk 11 oynayıp oynamadığını bilmiyor.. birçoklarına göre dünyanın en iyi stoperi bu vidic.. yemin ediyorum hayretler içindeyim.

Koray dedi ki...

gir rastgele bir yurdum bir kahvesine gözüne en pecmurde ( böyle yazılıyor herhalde)görünen adamı al, oturt oraya daha mantıklı, daha dogru birşeyler çıkmazsa agzından insan değilim ya ! bırak bu işleri sergen ..

Gündüz Feneri dedi ki...

pejmürde :)

UyAha dedi ki...

Suç bunda değil bizi bunu ve mustafa doğan'ı izlemeye mahkum eden ntv yönetimindedir.

Metonet dedi ki...

rıdvan da soruyor arasıra yabancı oyuncuları güntekin'e programda.e biz neye göre yorum dinliyoruz o zaman. zaten zamanında avrupa maçı izleserdi avrupa'ya giderlerdi. batuhan gibi. 'ben oynamayı seviyorum, izlemeyi değil.'

Gündüz Feneri dedi ki...

rıdvan en azından vidic'i bilir be kardeş. ben zaten sergen'i kınamam, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi onu yorumcu diye oraya koyan zihniyeti kınarım.

ayrıca sergen ile rıdvan arasında zekâdan başlayarak futbol bilgisine kadar o denli fark var ki...

tamchee dedi ki...

Sergen(bence) BJK'nın, Avrupada kahramanı olduğu Chelsea maçı haricinde önemli bir başarı olmasını hazmedemiyor..!
Eee haliyle yorumlarken de sıçıyor-sonra Ntv sıvıyor..!!