10 Ekim 2009 Cumartesi

Bosna bitirdi

Bosna-Hersek, beklendiği gibi Estonya'yı deplasmanda yenerek Dünya Kupası vizesini aldı. Bizim içinse serüven bitti, "imparator" bir kez daha kaybetti. Tıpkı Euro 96'daki, Fiorentina'daki, Milan'daki ve (ikinci kez geldiğinde) G.Saray'daki gibi... Yine kaybetti. Zaten sadece bir kez kazandı (2000'de). Onun dışında kariyeri hep yerlerde süründü. Bundan sonra nereye giderse, orada da farklı olmayacak. Göreceğiz.

6 yorum:

isdemircan dedi ki...

senin için başarı kıstası ne olabilir diye çok düşündüm ama henüz ortaya bir şey çıkartamadım problem bende olsa gerek. Sonra başarısızlıkları ele alayım dedim teker teker...
Euro96- 4.torbadan katılan bir takımı turnuvaya götürmek başarısızlık mı?
Fiorentina- İtalya kupasını kaldıran takım oluşturmak ki batigol v,s, de yokken.Ayrıca hangi başarısızlığından sonra Milan gibi takıma Sacchi'nin oyununu oynatması için getirilir.
daha sonra devam ederiz....

M. Alper dedi ki...

Bu imparator bozuntusunun kariyerinden Hagi'yi çıkar, geriye sıfır kalacaktır.Virüs olarak girdiği Türk futbolunun bünyesinden bir an önce defolsun gitsin.
Gitsin de milli takımı destekleyelim artık.

Gündüz Feneri dedi ki...

ağzına sağlık kardeşim.

isdemircan dedi ki...

Ben mi okuyamıyorum yoksa siz de farklı gösteren yada görmenize engel olan bir gözlük mü var? Fatih Terim zaten firenze'ye hagi'yi de götürdü ordan milan'a. Akdeniz Oyunlarında kupayı kim kaldırdı tabi ki Hagi. Bırakın Allah'ınızı seversiniz.Bu kadar komplexli olmayın...

GörünenAd dedi ki...

Fatih Terim hakkında zaten başka bir yorum beklemiyordum.

Şaşırtıcı olmadı.

Toni Kukoc dedi ki...

Sen bir teknik direktör olsan, tarihinde sadece üç kere Avrupa finallerine gidebilmiş bir milli takımı iki kez oraya götürüp, birinde de yarı final oynatmış olsan, "tesadüfen" de olsa kazandığın bu kariyerin "yerlerde süründüğünü" iddia eden biri için ne derdin?