23 Temmuz 2009 Perşembe

Deco G.Saray'a?

Geçenlerde NTVSpor'daki programda Mehmet Demirkol üstü kapalı bu transfer girişiminden bahsetmişti. Şimdi de İngilizler yazıyor. Deco'nun yedek kalmasının neredeyse kesin olduğu Chelsea'den ayrılmak istemesi çok normal, zira gelecek yaz Dünya Kupası var ve sezon boyu banko oynayacağı bir takıma gitmek istiyor. G.Saray'da ne var peki? Bir kere Rijkaard var, eski hocası ve saygı duyduğu bir isim. Artı, dünyanın başka hiçbir yerinde olmayan bir şey, vergisiz maaş var. Başka ülkede aldığı brüt avroları burada net olarak alacak, nereden baksanız 3.5 verir G.Saray. Ve düşünüyorum da, 4-3-3 olarak dizersek; Leo Franco - Neill, Zan, Servet, Balta - Deco, Topal, Ayhan - Keita, Baros, Arda şeklinde bir G.Saray takımı ligin de, Avrupa Ligi'nin de tozunu atabilir. Marco Aurelio'nun da G.Saray ile kesin olarak anlaştığı ve Tahkim'in kararını beklediği söyleniyor. G.Saray taraftarları için muazzam, Beşiktaş ve Fenerliler için endişe verici gelişmeler bunlar :)

2 yorum:

Zenana dedi ki...

Artık surpriz transferlere alıştık, bu yüzden bu kadar basında yeralmış olması deco transferi gerçekleşmezmiş izlenimi yaratıyor.

Sinan Kolat dedi ki...

kadroda kewell'ı göremedim :)
bu arada neill'ı da transfer etmişiz, hayırlı olsun da yabancı kontenjanımız yeter mi? carrusca'nın hala bize sülük gibi yapıştığını unutmayalım