9 Temmuz 2009 Perşembe

Barça da reddedilirmiş!

Shaktar'ın genç ve yetenekli stoperi Chygrynsky, Barcelona'dan gelen transfer teklifini reddederek hem Katalan kulübünü hem de futbolu takip eden seyircileri şaşkına uğrattı. UEFA Kupası şampiyonu ekibin önemli oyuncularından biri olan genç stoper "bu şans belki de ilk ve son kez önüme geliyor ama ben takımımda kalıp bir süre daha kendimi geliştirmek istiyorum" gibi ziyadesiyle aklı başında bir demeç vererek, ne kadar açık zihinli bir sporcu olduğunu da göstermiş oldu. Barcelona ise Puyol, Pique, Marquez ve Caceres gibi adamlara sahipken hâlâ niye stoper arar, bunu da anlamış değilim bu arada.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

geçen sezon yaşanan sorunu yaşamak istemiyorlar da ondan,militoyu unutmuşsun gerçi sağlıklı bir milito rotasyonda önemli bir rol alır.Cacares bu sezon angarya maçlarda oynadı genelde,marquez de sakatlığı nedeniyle en önemli maçları kaçırdı.Stoper sakatlıkları sistemlerini değil ama oyuncu yapılarını epeyce değiştirmişti,toureyi stopere çekmek zorunda kalmışlardı ki az daha chelsea maçında yanıyodu bu yüzden.Chygrynsky hem ayağa oynayabilen hem de sert bir oyuncu tam sisteme uygun yani,ben pek bir ters durum görmüyorum(cacares galiba villa takasında kullanılacak bu arada)

gslee dedi ki...

bencede ters bi durum var. sakatlığı bulunan cacares, ömrünün sonuna kadar sakat kalacak değil. ayrıca puyol, pique ve marquez varken gereksiz bi transfer yapıp, yıldız kaymasına gerenk yok...