7 Temmuz 2011 Perşembe

Düşürmeyen ...!

Bu sabahki tutuklamalardan sonra Mosturoğlu, Ekşioğlu ve diğerlerinin suçu sabitlenmiş gibi görünüyor. Sivas kalecisi de içeri alındığına göre demek ki şike yaptığının belgeleri ve delilleri mevcut. Bu durumda yeni yasa gereği Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun geri alınması ve bir sonraki sırada yer alan takıma (eğer o da bu işlere bulaşmışsa bir sonrakine) verilmesi, Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına katılmaktan men edilmesi, Bank Asya'ya düşürülmesi ve orada da eksi puanla lige başlaması gerekiyor.

Ama öte yandan alınan bilgilere göre Süper Lig'de yer alan diğer şeref yoksunu kulüplerin yöneticileri federasyona başvurup diyorlarmış ki: "Fener'in şampiyonluğu alınsın, Avrupa'ya gitmesin, -30 puan ile lige başlasın ama küme düşürülmesin. Eğer düşürülürse yayın geliri, iddia geliri vs. hepimiz batarız." Ben de onlara şunu diyorum: Batın o.. çocukları, hepiniz açlıktan geberin. Şu durumda bile Fenerbahçe'yi ezerken bir taraftan kendinizi kurtarmaya çalışıyorsunuz ya.. Neyse analarınızın, bacılarınızın bu işle bir ilgisi yok..

Fenerbahçe taraftarının bundan sonraki bir numaralı görevi, eğer şike yaptığımız kanıtlanırsa bağıra bağıra bu takımın küme düşürülmesini talep etmektir. Fenerbahçe'nin itibarına gelen zararın yanında, küme düşmenin esamisi bile okunmaz. Kaçan milyonlarca avronun yanında, küme düşmek hiçbir şeydir. Yukarıda saydığım olaylar gerçekleştikten sonra bize en son koyacak şey, Bank Asya'da oynamaktır. Hatta cezamızı, hak ettiğimizi çekiyoruz ve aklanıyoruz diye hepimiz huzur içinde oluruz o zaman.

Eğer Fenerbahçe yönetiminde de birazcık gurur varsa, öyle bir durumda iki maça çıkmayarak iki maç üst üste hükmen mağlup olup kendi kendini küme düşürür, bu tiyatroya iştirak etmez. Taraftar olarak takipçisiyiz bu işin..

14 yorum:

Adsız dedi ki...

kalemine sağlık GF, noktasına kadar katılıyorum.

Adsız dedi ki...

siz yöneticilerin tutuklanmasını suç için yeterli görüyosunuz ama müdafii avukatlar ortada hiç bi somut delilin olmadığını bu tutuklamanın hukuka aykırı olduğunu söyleyip duruyo -ki zaten medyada bu konunun sümen altı edilişi avukatların doğruluğunun kanıtı- onun dışında her yazdığınıza katılıyorum özellikle orospu çocuğu genellemenize:)

methaldar dedi ki...

"Mosturoğlu, Ekşioğlu ve diğerlerinin suçu sabitlenmiş gibi görünüyor" demişsin. Halbuki daha sabitlenmedi, hala zan altındalar. Mahkemenin nihai kararından sonra sabitlenecek. Bunu şu nedenle söylüyorum, ben aylarca tutuklu yargılanıp sonunda beraat eden çok kimseyi gördüm. Bu dava da tahminim aylarca sürecek. Ancak TFF'nin bu konuda derhal karar vermesi lazım. Aziz Yıldırım da tutuklanırsa, TFF'nin şike yapıldığı kanısı doğrultusunda hareket etmesinden başka yol yok, bunun da en uygun cezası bence küme düşürme. -30 puan gibi saçmalıklar masaya gelmemeli bile. İade-i itibarın tek yolu bu.

Gündüz Feneri dedi ki...

tutuklanmaların verdiği şokla öyle yazmışım, aşırı bir sinirle yazmıştım zaten ama değiştirmiyorum. buradan düzeltmiş olayım.

suçsuzluk karinesine göre yargılama sonucunda "suçlu" kararı çıkana kadar herkes masumdur zaten. ellerinde hiçbir somut delil olmadığını duyuyoruz. hayırlısı olsun.

ama şampiyonluk alınır, avrupa'ya gidilmesi engellenir de bir de ligde bırakılıp -30 puan falan yapılırsa, bunu kabul eden adam hem fenerli değildir, hem de onursuzdur.

Yedinci Samuray dedi ki...

Fenerbahçe'ye bunu reva görenlerin en iyisinin...im

WarBlood dedi ki...

-30 la süper ligde kalma fikri bence de saçma.Ama bildiğim kadarıyla bunu sadece diğer klüpler değil,fenerbahçe camiasından da isteyenler var.Bir kaç kişinin hatasını olayda hiç günahı olmayan taraftarlar çekiyor.Aklı selim fenerbahçe taraftarına sabır diliyorum.Bu arada her ne kadar içinde bulunduğun hüzün,öfkenin eseri de olsa,sana o.ç demek yakışmıyo...

Gündüz Feneri dedi ki...

sağol warblood, içten konuştuğunu biliyorum kardeş..

ERKUT dedi ki...

Yazdıklarının tamamına katılıyorum. kıvırcıklığın lüzümü yok . Ortada bir suç varsa cezası kesilmeli ve paşa paşa ödenmeli.

Adsız dedi ki...

Tam hatırlamıyorum ama 17 yada 19 macta sike tesvik var denildi..Mahkemeye cıkarılacak 2 futbolcu var (Korcan, Umit Karan) bu kadar macta sadece bu 2 simi para yedi..Bu bile baslı baslına ortada bir dolap dondugunun kanıtıdır..Bunu da bizim bir tane akıllı yonetıcımız cıkıp sormuyor..Orta oyunu cızmısler ızlıyoruz..Mafya mufya ıslerı varsa yonetıcılerın cezalandırılsınlar, bız ceza alıcaksakta kesınlıkle kume dusmelıyız..Bank Asya da baslamalı seneye cıkarsakta hıc bır sekılde bır daha havuza gırmemelıyız..

muyek dedi ki...

FB yonetiminde gurur varsa diyorsunda onuru , gururu olan adam zaten FB yonetiminde Aziz Yildirimin kuklasi olup bunca pislige bulasmaz, hangi gurur allahini seversen :)

Adsız dedi ki...

Bir kaç kişinin hatasını olayda hiç günahı olmayan taraftarlar çekiyor.demiş bir arkadaşımız peki arkadaşım kendini bilmez bazı bursasporluların yaptığı taşkınlığın cezasını kim çekiyor onuda sağ duyulu taraftarı çekiyor yazık değilmi.fener yıllardan beri antipatikleşti nedeni nedir diye hiç sordunuzmu kendinize taraftarlar olarak aziz yıldırım ve ali şen in kara para aklama merkeziydi çünkü fenerbahçe ama sizde fanatizmin etkisiyle bu adamı iyice benimsediniz bu olay a takımı veya b takımı adına yapılmış bir operasyon değil aziz yıldırım ve onun gibilerini türk futbolundan tasfiye operasyonudur.futbolun kurtlar vadisi

alienus72 dedi ki...

bu yayyınlardan sonra yöneticilerimizin suçlu olduklarına kesin olarak inanmıyorum.bu fenerin yönetimini cemaate peşkeş çekme operasyonudur .aziz gidince yerine gelecek kişiyi hepimiz görüürüz

Adsız dedi ki...

Sinirimden uyuyamyorum kaç gündür.Bu nedenle rahatsız milyonlarca fenerbahçe taraftarından yanlızca biriyim.

Duyduğum kadarıyla tutuklananlar silivriye gönderilecekmiş.Bu bile asıl amacın ne olduğunu göstermeye yetiyor. Buna tepki koymayıp koyun sürüsü gibi yeniden dizayn edilecek fenerbahçeye destek vereceklerin taaaa...
Şampiyonluğu TS' ye verelim fenebahçeyede -30 pun verelm yavşaklığı ibnelği için söylenecek çok şey var. A.G.evlatları bizden şampiyonluğu alıp enaz 10 sene daha toparlanamamamızı ama ekonomik güç fenerbahçe taraftarını sömürmeye devam etmek istiyorlar.
Bence futbol faalyetlirini toptan bitirelim derim ama bu kolay değilse ozamn bank asyada oynayalım kesinlikle. Bu A.G.evlatları bakalım bizsiz nasıl devam ettirecekler miktiğim ligi..!!!

Adsız dedi ki...

bank asyada başarılar