10 Haziran 2011 Cuma

Fener'in mevcut kadrosu...

Fenerbahçe'de şimdiye kadar yapılan 3 transfer, olası Sezer transferi ve alınacak ön libero ile birlikte, aşağıdaki gibi bir kadro ortaya çıkacak. Güiza ve Bilica'nın kesinlikle gönderileceğini biliyoruz ama bence yabancı bir ön libero alınırsa Cristian'ın da gönderilmesi gerekir (orada ön libero yedeği olarak Selçuk, Emre'nin yedeği olarak Özer ve Gökay yeterli) ama gönderilmezse de sorun yok. Cristian'ın, oynamadığı zaman sorun yaratan bir oyuncu olduğu iyi düşünülmeli.

Neyse, başka transfer yapılmasa bile bence bu kadro, gelecek sezon 3 kulvarda birden yarışacak derinlikte denebilir. Orhan, Caner, Uğur, Topuz, Özer, Sezer, Semih, Stoch, Dia, Niang gibi, birden fazla pozisyonda oynayabilen oyuncuların varlığı, kadro derinliğini daha da arttırıyor. Bir de Topuk Yaylası kampına bu şekilde tam kadro gidilirse, inanılmaz bir sezon bizi bekliyor demektir. Şimdiden heyecanlamamak mümkün değil.

Volkan

Gökhan - Lugano - Serdar - Santos

Topuz - ? (transfer) - Emre - Dia

Alex

Niang

------------

Serkan
(Mert)

Orhan - Bekir - Yobo - Caner

Özer - Selçuk - Cristian (Gökay) - Stoch (Uğur)

Sezer

Emenike
(Semih)

Cristian giderse..

Serkan
(Mert)

Orhan - Bekir - Yobo - Caner

Sezer - Selçuk - Özer (Gökay) - Stoch (Uğur)

Semih

Emenike

1 yorum:

burakcelik dedi ki...

Yazına ek olarak 2 şey söylemek istiyorum, birinci ve en önemlisi Gökay'ın takıma bir şekilde kesinlikle kazandırılması ve bunun içinde çokça oynatılması gerekiyor. Gerçekten çok iyi bir oyun görüşü ve çok isabetli pasları var ,kendini göstermek için gereksiz yere topu ayağında tutacak bir oyuncu değil ve ayrıca gayet soğukkanlı pres geldigi zaman paniklemeden topu uygun durumdaki takım arkadaşına kazandırmaya çalışıyor. Biraz olsun güçlenir de ikili mücadelelerde ayakta kalabilir duruma gelirse Emre'den bile daha iyi bir oyuncu olabilir. çok ama çok ümitliyim ben Gökay'dan.. ikincil olarak da Caner'in solbek olarak istedigimiz performansı veremeyecegini ve oraya da bir transfer yapmamız gerektigini düşünüyorum ben hala. Bek olarak iyi oynadıgı bir maç hatırlamıyorum ama daha önde fena maçlar çıkarmadı kendisi. Buraya da bir yedek ve bahsettigin orta saha transferi gelirse sağlam bir kamp dönemiyle beraber bu sene ligde şampiyon olup avrupa da da çok iyi işler yapacagımıza inanıyorum. Ha Türkiye Kupasını yine alamayız ama olsun benim için öyle bir kupa yok artık :):)