7 Haziran 2011 Salı

Gökhan Inler.. Bir rüyadan fazlası..

Bir süre önce Fenerbahçe'nin ön libero arayışlarına ilişkin, Nigel Reo-Coker ile ilgili bir yazı yazmıştım. "Onun kalibresindeki oyunculara 10-15 milyon vereceğine, bedavaya Reo-Coker'ı alsınlar" diye bitirmiştim o postu ama bugün Fenerbahçe taraftarları olarak inanılmaz bir haberle adeta endoplazmik retikulum'umuza kadar sarsıldık.. İsviçreli oyuncu Gökhan İnler, kendi internet sitesinden menajerinin Fenerbahçe ile görüştüğünü ve hayırlısı neyse onun olmasını dilediğini belirtmiş..

Gökhan'ı anlatmaya gerek var mı? Şu anda Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncularından biri olduğunu, hem defansın önünü kapatan, hem mücadele eden, hem oyun kuran hem de takımına liderlik eden, tepeden tırnağa futbolcu diyebileceğimiz bir isim olduğunu bilmeyen var mı? Fenerbahçe ve Türk futbolu için bir rüyadan bile fazlası Gökhan İnler.. Türk statüsünde oynayacak olmasının sağladığı avantaj, futbolculuğunun yanında hava-cıva kalıyor. Öyle bir futbolcu ki, şahsen ben 2 yabancı hakkımı bile onunla doldururdum :)

Fenerbahçe'nin direkt olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması, Fransız dergilerinde "Avrupa'da geleceğin dev kulübü" olarak lanse edilmesi, ülke olarak vergisiz uçuk rakamlar verebiliyor olmamız vs. gibi nedenlerle bu transfer çok olası görünüyor. Son yılların en büyük hamlesi olacak olan bu gelişmeyi, radarlar açık, heyecanla bekliyoruz..

Hiç yorum yok: