22 Mayıs 2011 Pazar

Anlamı büyük...

1982-83 sezonunda 5 yaşındaydım, G.Saray ile ilk yarı 1-4'ten 4-4 berabere kaldığımız maçı bir taraftar olarak seyrettiğimi hatırlıyorum, âbimle beraber.. O zamandan beri (o sezon da dâhil olmak üzere) gördüğüm dokuzuncu şampiyonluk bu.. Ama rahatlıkla söyleyebilirim ki, içlerinde en anlamlısı.. Yazıyı uzatmayacağım zira duygularımı kelimelerle ifade etmem olanaksız. Benim bile olanaksız, gerisini hesap ediniz :)

İçlerindeki derin Fenerbahçe kompleksinden doğan ve yıllar geçtikçe daha da kuvvetlenen nefreti, önceleri Ali Şen'e, şimdilerde Aziz Yıldırım'a bağlayan ama neresinden bakarsak bakalım tek kelimeyle "acınacak" durumda olan o meşhur "dörtte üç"e ne diyelim şimdi? Gün onların, gece onların.. Doyasıya yaşasınlar bu acıyı.. Geçenlerde bir Fransız dergisi "böyle giderse 10 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ni her yıl Fenerbahçe kazanacak" demişti. Her ne kadar aşırı optimist ve abartılı bir yorum olsa da, en küçük kısmı bile doğruluk payı içerse o "dörtte üç"ün daha çok çekecekleri var bizden..

Tüm renkdaşlarımı cân-ı gönülden kutluyor ve kucaklıyorum. Başkandan hocasına, futbolcudan malzemecisine kadar bütün emeği geçenlere de sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu yaşta yeniden içimde şu kıvılcımı uyandırdıkları için...

EN BÜYÜK FENERBAHÇE!!!

8 yorum:

Koray dedi ki...

tebrik ederim kardeşim..

Gündüz Feneri dedi ki...

saol kardeşim, darısı başına diyecem ama daha geçen yıl oldunuz aq. :) yalnız seneye harbiden manyak bi lig olacak, öyle görünüyor.

Adsız dedi ki...

Yan hakem alex ve sivas kalecisine şükranlarını sunmayacak mısın ? Lig tarihi bu sezon ki kadar şaibe görmedi.

Koray dedi ki...

BJK ımın şampiyonluktan öncelikli dertleri var kardeşim..şampiyonluk dert değil, zaten 3 takım şampiyon olup duruyor..

Adsız dedi ki...

@adsız

it ürür, kervan yürür.. ürüyün siz, biz işimize bakıyoruz.

muyek dedi ki...

Rahmetli Guven Sazaga ornegin bir allahin kulu kalkipta bir laf diyor mu hayir, cunku insan ve adam, cunku karakterli ama gel gor ki Aziz Yildirim antipatik ve karakter olarak zayif bir insan. Keza Ali Sen , eroin kokain kacakcisi o yuzden serefli , kacakci kocekci , insaat mafyalari yonetmesin FByi, gerekirse de 10 yilda 1 kere sampiyon olalim.

Adsız dedi ki...

Ne icin, tesekkur ariyordum

Olympian dedi ki...

guven sazak mi adam amk?