9 Kasım 2010 Salı

Hagi bu, ve daha kötüsü de olabilir






Hagi işte bu. Bu kadar ahlâk ve edep yoksunu bir adam. Romanya'nın en avam kesiminden gelen bir insan müsveddesi. Onunla ilgili yazdıklarıma tepki koyanlar ya bu sahneleri hatırlamıyor, ya unuttular ya da bunlar olurken bebeydiler.

Ha, şu da var: Buna karşılık olarak Emre'yi göstermesin kimse çünkü 1. Emre hiçbir zaman şu kadar çirkin, rezil ve ahlâksız olmadı. 2. Olsa bile Hagi ile Terim'in öğrencisi olduğu için suç G.Saray'ın "edepsiz oyuncu yetiştirme fakültesi"ndedir. 3. Eğer Hagi'ye karşılık Emre örnek gösterilecekse sahtekâr Arif Erdem, "soktuk mu len!" Hakan Ünsal, çirkinlik abidesi Bülent Korkmaz ve benzerlerine kadar gider iş. Onları bırakın, şu Rumene bakın. Bu adam bu ülkede trilyonlarca lira para yedi, yemeye devam ediyor. Şuur yoksunu bebeler de ona tapınıyor. İşte acı olan taraf burası..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Bursadan gol haberimi var?

Adsız dedi ki...

Ezik olma bu kadar.

Alt tarafı fenerlisin.

murat dedi ki...

o 4 yıl neler çektiğinizi anlamaya başladım şimdi..ahlaksızlık dediğiniz şeylere biraz objektif bakabilseniz göreceksiniz ama adam gs ile tarih yazdı diye gözünüzde tükaka olmuş.. nedir bu nefret..bu ülke de bülent uygun diye bir adam var karakter yoksunu, ahlaksızlık abidesi.. ama fenerli ya iyidir sizin gözünüzde..yazık..naçizane tavsiyem galataaray üzerine kafa yorup sinir olacağınıza fenerbahçe ile ilgili yorun kafanızı.. çirkeflik herkeste var ama tarih boyu bir dökümü yapılsa uzak ara fenerbahçe önde çıkar emin olun..

Bulletride11 dedi ki...

Sonra neden doğru düzgün Fenerbahçe blogu yok. Ahlak polisisiniz hepiniz, çok iyi yapmış çok da güzel yapmış

lions dedi ki...

acımış biraz galiba :)) canım benim yazık yaa

Muratonovic dedi ki...

gs-fb sidik yarisindan bikmadiniz gitti..

Kayseri-Bursa-Trabzon ligin zirvesine cok daha fazla yakisiyor, hic kusura bakmayin..

ultrAs dedi ki...

sevgili blog yazarı, akşam oynanan real madrid murcia maçında mourinho nun yaptığına ne demeli.aynı mourinho nun italyada 4 kez ingiltere de 2 kez portekizde de 3 kez sahadan men ve bir hayli yüklü miktarda da para cezası aldığını biliyormusun ! yada efsane futbolcu kantona ya ne diceksin. daha nice örnekleri var.sen hagi gibi bi adama saygı duymalısın.

ama sizin gibiler yalnızca gs ın negatif yanlarını görürsünüz.lafı uzatmicam o yüzden üstü kapalı yazdım ama bu anlaman içinde yeterlidir sana sanırım..


blogunu beğeniyle takip ediyordum ama artık ezik bir blogtan öte değilsiniz