3 Mayıs 2010 Pazartesi

Lazio kümeye!

Dün gecenin Higgins skandalından sonraki diğer iğrençliği Lazio-Inter maçında tüm Laziolu taraftarların, ezelî rakipleri Roma şampiyon olmasın diye Inter'in gollerinde ayağa fırlayıp alkışlaması, oyundan çıkan ve giren Interlilere tezahürat yapması ve daha da acısı, Laziolu futbolcuların da sanki bu havaya ayak uyduran isteksiz ve şüphe uyandırıcı bir oyun sergilemesiydi. Lazio zaten faşistliği ile dünya üzerindeki en iğrenç kulüplerin başında gelirken, bir de bu geceki rezilliğin baş aktörü oldu ve midemizi bir kez daha bulandırdı. Bu sezon kurtuldukları küme düşme acısını gelecek yıl tatmalarını dilemekten başka bir şey gelmiyor elden...

5 yorum:

gillerprensi dedi ki...

taraftarın yaptığı eziklik ötesi bir şeydi ve bir roma sempatizanı olarak lazio'ya olan saygımı yitirdim. futbolculara yaptığın eleştiriye ise katılmıyorum ellerinden geleni yaptılar bence. sezon boyunca bundan iyi oyunları yoktu zaten. bir de sokakta başlarına gelebilecekleri düşündüler tabii. keza bu manyaklar zamanında zenci futbolcularını sokak ortasında durdurup defol takımımızdan diye tehdit de etmiştir.

Gündüz Feneri dedi ki...

motta 5 kişi arasından kafa vurup gol atıyor kardeş, bence tam komediydi bu maç. bilmiyorum, belki çok şartlanarak bakıyorum...

gillerprensi dedi ki...

yok yaa ben lazio'nun yattığına inanmıyorum. ama tabii futbolcular buradan galip çıkarsak ne olur diye düşünmüştür

Gündüz Feneri dedi ki...

hafta ortası zaten antrenmanda "kazanırsanız ananızı.." mesajını vermişlerdi hatırlıyorsan.

daha önce idman da basmışlardı, hakikaten iğrenç bir taraftarı var lazio'nun. cm'de de hayatımda hiç almışlığım yoktur bu sebeplerden..

gillerprensi dedi ki...

cm'de lise yıllarımda romayı alırdım hep samimi arkadaşım da lazio hastasıydı. o zamanlar lazio nun ırkçı olduğunu bilmioduk tabii. öğrenince nasıl da kızdırmıştım onu. internet falan yoktu o zamanlar bu kadar.