17 Eylül 2009 Perşembe

UEFA gecesi

Az önce G.Saray'ın maç kadrosunu öğrendim ve gördüğümüz kadarıyla Arda kadroda değil. Forvette Baros, onun arkasında Keita, Elano ve Kewell var. Ön liberolar yine Sarp ve Topal. Defansın göbeğinde ise iki Emre görev yapacak. G.Saray eğer grupta tek bir maçta puan kaybedecekse o maç bence bu maçtır. Çünkü Servet ve Arda gibi takımın en önemli 2 oyuncusu yok. Aynı zamanda bence çok önemli olan Ayhan da yok. Dolayısıyla, her ne kadar Pana'yı seyretmemiş olsak da, yıllardan beri herhangi bir takım için Avrupa'daki en zor deplasmanlardan biri olan Atina deplasmanından puanla dönmek büyük bir başarı olacak.

Fenerbahçe'de ise neredeyse en ideal 11 sahada olacak bu gece. Belki sadece Özer Hurmacı bir eksik olarak kabul edilebilir. Takımın en önemli oyuncusu olan Emre orta sahadaki yerini alacağı için, takımın topa sahip olma yüzdesi ve topu dolaştırma hızı oldukça artacaktır. Guiza, Carlos gibi oyuncular hiç güven vermese de Fener'in maçı kazanacağını düşünüyorum. Her iki maçı da heyecanla bekliyoruz.

1 yorum:

Alper dedi ki...

Dolayısıyla, her ne kadar Pana'yı seyretmemiş olsak da, yıllardan beri herhangi bir takım için Avrupa'daki en zor deplasmanlardan biri olan Atina deplasmanından puanla dönmek büyük bir başarı olacak.