13 Ağustos 2009 Perşembe

Allah ıslah etsin

Arsenal nasıl büyük ve "winner" bir kulüp olmaktan yavaş yavaş uzaklaşıyorsa Milan da aynı yolda kararlı adımlarla ilerliyor. Zaten Berlusconi'nin takımı satacağı söylentileri de (yalanlansa da) boşuna çıkmadı. Şimdi 37 yaşındaki Kalac'ı gönderip 35 yaşındaki Roma'yı transfer etmişler Monaco'dan. Yahu dünyada kaleci mi kalmadı? Zaten takımın yaş ortalaması bu kadar yüksekken ve de Abbiati ile Dida dururken gidip 35 yaşında bir tane daha almanın ne mânâsı var? Daha önce de yazmıştm, şimdi de yazıyorum. Bu kafaların idare ettiği (ve her şeye rağmen kadrosu hâlâ fena olmayan) Milan bu sene ilk 4'e girerse şaşarım.

12 yorum:

shallow dedi ki...

arsenal ile milan'ı bir tutan insana tam anlamıyla futbol cahili denir.

Tsinayac dedi ki...

@shallow
bu yazıdan onu anladıysan komiksin valla ...

shallow dedi ki...

@Tsinayac
yazı zaten 5 satır ve giriş cümlesi(1 satır) bu kadar radikalse buna itiraz ederim. sen bu yazıdan ne anladın arsenal'in iyi idare edildiğini mi ? milan saçmalamakta ama arsenal'in benzer mentalitesinde winner kulüp olmaktan uzaklaşıyor demek milanın 30 yaş üstü topçu almasıyla arsenalin genç yıldız adaylarını keşfetmesini bir tutmaktır, bu da cahilliktir.

sukullaci dedi ki...

@ shallow

abi çok kasma istersen adama cahil demek için. yazıyı anlamadıysan yazanı suçlama.

shallow dedi ki...

yazıyı anlamamışım sözde, ne yazıyor arkadaş, siz ne felsefesini çözmüşsünüz işin.

tsinayac dedi ki...

arkadaşım arsenal en iyi oyuncularını rakibine satarsa yerine adam almazsa arsenalin ne winnerlığı kalır ne başka bişeyi arkadaş haklı gayet...

Gündüz Feneri dedi ki...

@shallow

senin gibiler anlayabilsin diye "2 satır" yazıyorum postları ama onları bile anlayamıyorsun görüldüğü gibi.

baldur dedi ki...

doğru arsenal ile milan'ı bir tutmamak gerek, arsenal 4-5 yıldır bir gram kupa kaldıramamışken, milan 2003,2005 ve 2007'de finale çıktı, 2006'da ise yarı finalde barcelona'ya hakem hatası yüzünden eledi. 2003 ve 2007'yi kazanırken 2005 yılını ise 3-0'dan verdi. o yüzden milan kadrosunu yaşlı diye eleştirmeden önce arsenal'in kadrosu genç de ne yapıyor diye düşünmek gerek?

Adsız dedi ki...

bence arkadas fifada milan arsenal seçmek futbol cahilliği demek istemiş katılan olur olmaz bence haklı ama siz başka tarafınızla anlamışsınız 5 kişi birden tek bir adamın yazdıklarına yüklenmişsiniz arkadaşlar.

ps

hocam bi de münkünse `2 satır`dan fazla yazma gelip yorum yazanlara laf sokmaya kasıyorsan kendini. o adam sana saygı duydugu merak ettiği için bloguna gelip fikrini seninle paylaşıyor üzerine laf yemek için deil.

Gündüz Feneri dedi ki...

@en son yazan adsız

kardeş, saygı duyup bloga gelip de okuyanlara diyecek hiçbir şeyimiz yok, olamaz da; hepsinin başımız üstünde yeri var. ama biz de bu postları çoluk-çocuktan laf işitelim diye mi yazıyoruz 1 senedir? niye yazdığımı ben de tam bilmiyorum da, burada anama avradıma küfür eden o. çocukları bile oldu bilyor musun? sildiğim için muhtemelen bilmiyorsun. sonra "dışarıda görüşelim bir de orada et bu küfürleri, bakalım bir daha hayatında küfür edebiliyor musun" deyince de tıs. şu blogu izleyen, okuyan, yorum yazan herkese müteşekkiriz ama kimse kimsenin tavuğuna kış demediği, herkes "sadece görüşünü belirttiği" sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. bunu bu şekilde anlatmayı da 1 senedir sürdürüyorum. anlaşılan böyle de gidecek.

Adsız dedi ki...

ben bu sene milanın işi çook zor aynı şekilde arsenalinde zor ama birinin başında wegner diğerinin başında leanardo var arsenal bence bu sene yine 4.olur gibi şampiyonluk pavorim liverpool italyada ise inter olur bu arad buraya ilk kez yazıyorum fakat uzun zamandır takip ediyorum çok başarılı bir blog tebrikler

Gündüz Feneri dedi ki...

saol kardeşim.