24 Haziran 2009 Çarşamba

Guiza-Tekke: Değiştirin!

Lig TV'nin haberine göre Fenerbahçe ile Zenit, Guiza'yı isteyen Rus kulübünün bu isteğine binaen iki haftadır görüşme hâlindeymiş. Rus takımının Hollandalı hocası Advocaat o kadar istiyormuş ki Guiza'yı, bonservisi için 10 milyon avro ve Fatih Tekke'yi teklif etmişler. Fener Guiza için 14 vermişti, dolayısıyla gol kralıyken bu ülkeye gelip bu kadar formsuz bir sezon geçiren 29 yaşındaki bir oyuncuyu, Tekke olmadan bile 10'a satmak akıllıca bir iştir bana göre. Kaldı ki, bir de gözden iyice düşen Tekke'yi yanında veriyorlarmış. Tekke 32 yaşında ve ağır bir oyuncu, Guiza ise istekli ve hareketli. Fener zaten uyuşuk futbolculardan geçilmiyor. Ama bunlara (ve her şeye!) rağmen daha iyi ve daha kaliteli bir futbolcu olan Tekke'nin gelmesi de çok iyi olur, 29 yaşında olan ve artık gelecek yıl satılması mümkün olmayacak olan Guiza'nın gitmesi de. Dolayısıyla eğer iş Fener'in onayına ve keyfine kaldıysa hiç düşünmesinler. Gelişmeleri merakla bekliyoruz.

4 yorum:

tamchee dedi ki...

Bence Guiza'nın sezonun sonlarında gösterdiği performans onun Fenerbahçe'ye alıştığının işaretidir, bu yüzden kalmalı derim..!!
Ancak yerine Avrupa'dan çok üst düzey bir forvet(ve bu F.Tekke değil!) alınacaksa gönderilmeli..!!
Fatih Tekke'nin ise Fenerbahçe'ya yakışan bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum, onun ve Gökdeniz'in adı ne zaman kulüple anılsa tüylerim diken diken oluyor..!!

Adsız dedi ki...

yaaa kardeşim ne zaman bir fenerbahçe haberi görsem, forma sattırma derdine düşüldüğünü görüyorum. fatih tekke gelse n'olurr? gelmese n'olur? dünyada birsürü 4x4 forvet dururken, neden tekke?

fiko dedi ki...

Tekke'yi ne kadar sevdiğimi bilirsin.Raul gibi bir adamdır benim için.Ama bu takası caizpkılan sadcee Tekke olması değil artı 10 milyon olması:)...Böyle bir durum varsa bir dakika bile düşünülmemeli derim ben

Toni Kukoc dedi ki...

Bu herifler kara para aklamak için transfer yapıyor. Bu yüzden 10'u veren 14'ü de verir, o kadar çok istiyorlarsa.. Fatih'i de kakalayacak başka birini bulsunlar.