14 Haziran 2009 Pazar

Çek o pis ellerini...

Ronaldo'yu 94 milyon avroya Real'e satan uyanık İskoç Ferguson, şimdi gözünü Fernando Torres'e dikmiş, son haberlere göre. Portekizlinin satışından elde ettiği paranın yarısına Torres'i kapatmayı düşünüyormuş. Ya hesap bilmiyor ya da hayatında dayak yememiş demek geliyor insanın içinden. Torres gibi şu anda Premier League'in en iyi forveti olarak kabul edilen bir oyuncuyu bu fiyata almayı düşünmesi tek kelimeyle terbiyesizlik. Aslında kafasında her zaman olduğu gibi birden fazla tilki geziyor Ferguson'ın; bu transfer vasıtasıyla hem kendi takımının oldukça etkisizleşen forvet hattını güçlendimek, hem de şampiyonlukta gelecek yıl yine en büyük rakibi olacak bir takımın da en önemli silahını alarak ona bir darbe vurmak istiyor. Ama tabii ki buna gücü yetmeyecek. Torres, şunun şurasında insanların sadece 20 yıldır adını bildiği bir kulüpten çok çok daha büyük ve şanlı bir kulüpte forma giydiğinin fazlasıyla farkındadır diye düşünüyorum. Dolayısıyla Ferguson bu transferi sadece rüyalarında görmeye devam edecek.

Bu arada şu anda dünyanın en iyi defansif orta saha oyuncuları diyebileceğim Mascherano'yu Barça, Xabi Alonso'yu da Real ayartmaya çalışıyor. Gerrard, Carragher, Reina, Agger, Kuyt gibilerini de düşününce Liverpool'un Avrupa'daki en iyi kadrolardan birine sahip olduğu net bir şekilde görülüyor. Rafa Benitez'in artık bu takıma bir lig şampiyonluğu kazandırmasının zamanı geldi.

3 yorum:

aea dedi ki...

Ülkesinde forma giyerken kaptanlık pazubandında "You'll never walk alone" yazan bir futbolcunun Man Utd'a gitmesi düşünülemez. Ferguson ya şaka yapmıştır ya da üstü açık uyumuştur.

F.E.K. dedi ki...

Fanatik Fotomaç seviyesinde haberler yapan gazetelerden duyduğun şeylerle atıp tutmuşsun bi bilginin nerden geldiğine baksan daha iyi olurdu.
Ayrıca insanların sadece 20 yıldır adını bildiği klüp derken sadece kendi cahilliğini sergiliyorsun biraz daha dikkatli ola bence

Gündüz Feneri dedi ki...

fanatik ile fotomaç ı bir tutarak bence sen cahilliğini ortaya koymuşsun kardeş. 100 yılda 7 şampiyonluğu olan kulüp 17 sene önce Everton'ın bile gerisindeydi. sen o zaman seyirci olsan ya pool, ya everton ya da arsenal i tutardın. ingiltere futbolu hakkında herhakse bir şeyler biliyorumdur, 20 senedir liverpool u seyrettiğim için.

bir de sen o gazetelerden başka bir şey okuyor musun bilmiyorum ama internette en az 5 sitede yer aldı torres haberi. ben de zaten teklif falan yapıldığını yazmadım, böyle bir söylentinin varlığından haberdar ettim insanları.