8 Eylül 2011 Perşembe

Aklınıza, yüreğinize sağlık


Leman'ın, süregiden kepaze soruşturma ile ilgili muhteşem dokunuşu..

2 yorum:

Al lee dedi ki...

Leman tarihinin en saçma karikatürü olmuş. Olay Haçlı Seferlerine çevrilmese olmayacak zaten. Trabzonlular Pontus Rum'muydu ki sizin yerinize onları aldılar şampiyonlar ligine? Platini'nin çok da umurunda Anadolu'ya kimin mermi taşıdığı. Bu tamamen biz tek hepiniz, herkes bize karşı, bizim bizden başka dostumuz yok diyip onursal başkan İlhan Cavcav, Tüp Uzmanı Demirören'in sizin için çırpınmalarını da içeren elbirliğiyle Türk Futbolu'na fatiha sürecini görmezden gelerek, Sezercik küçük mücahitçilik oynamaya devam etmek oluyor biraz.
Saygılar,

methaldar dedi ki...

Bazı bünyelerde hemen nasıl alerjik tepki oluşturduğu, çok net görülüyor. "Pontus Rum", "Tüp uzmanı", "Sezercik küçük mücahitçilik" gibi benzetmeler, karikatürü "en saçma" diye nitelendirmeler...
Tamamen hukuksuz bir karar ve yargısız infaz var ortada: nerede adil yargılanma, savunma almadan nasıl ceza verebiliyorsun? Cezanın dayanağı ne peki? Bu tür sorulara cevap vermek zor geliyor herhalde. Kolay olan saçma sıfatlarla yorum süslemek. Futbola fatiha demagoji, esas adalete, hukuka fatiha okutan bir süreç bu.