24 Mart 2011 Perşembe

Uşaklara kıyak bitmiyor

Faruk Özak'ın spor bakanı olduğu günün 2 gün sonrasından beri, yani 2.5 yıldır ligde aleyhine penaltı çalınmayan; bu sezon oynadığı maçların üçte birinde rakipleri kırmızı kart gören; bu sezon yine ayrıca hakemlerin kıyaklarıyla en az 12-13 puan alan ama her nedense ligin en ağlak, en gurursuz, en sulu gözlü kulübü olan Trabzonspor, deplasmandaki G.Saray maçını seyircisiz oynayacak. Önlerine bir tek kırmızı halı serilmediği kaldı. Bütün Fenerbahçeliler bilsin ki, bu bakan ve hükümet görevde olduğu sürece Fener'in şampiyon olması imkânsız gibi bir şey.

28 senedir bu ligi izliyorum; geçen yılki Bursa ve bu yılki Trabzon kadar federasyon ve hakemlerce itilen bir takım görmedim. Bir Fenerli olarak gözümüzde bu iki takımın yeri, Beşiktaş ve G.Saray'dan çok daha aşağı bir seviyede artık. En azından ben ve çevremdeki herkesin böyle düşündüğünü görüyorum. Trabzon'un şampiyonluğunu da şimdiden kutluyorum.

2 yorum:

WarBlood dedi ki...

Samimiyetine güvenerek sana bir soru sormak istiyorum.Şu anda ligde iddialı olsak ve son derbide yaşananlardan sonra bize 1 maç seyircisiz oynama cezası verilseydi,tepkin ne olurdu?Yazdıklarına göre,bu maçta ceza alınacak bir olay olmadığı sonucunu çıkarıyorum.

Gündüz Feneri dedi ki...

burada önemli olan şey, hakemlerin de, federasyonun da, rüzgar nereden eserse ona göre davranmasıdır. g.saray-fener maçında sahaya şişe atıldı, eğer her şeyin mükemmel olduğu bir ülkede yaşasaydık bunun karşılığı 3 maç saha kapatma olmalıydı. çünkü adam öldürmeye teşebbüs var sirekt olarak. ama bu ülkede buna benzer olayların geçiştirildiğini çok gördük. ali sami yen'de maç boyunca 20 sefer küfür edildi aziz yıldırım'ın annesine, federasyon ne dedi hatırlıyor musun? "küfürlerin hiçbiri 1 dakika 20 saniyeyi aşmamış", bu yüzden g.saray'a ceza verilmedi. kazım yan hakeme sadece fuck you dedi, 4 maç ceza aldı. baros 2 hafta sonra orta hakemin gözünün içine baka baka aynı şeyi söyledi manisa'da, sarı kart bile görmedi.

samimiyetime güveniyorsan sana net söyleyeyim: eğer g.saray ligde iddialı olsaydı fener maçı yüzünden asla ve asla sahası kapanmazdı. 250 bin lira gibi fahiş bir para cezasıyla falan yırtardı. g.saray zaten perişan bir durumda olduğu için ve trabzon'un şampiyon olmasını istediği için, seslerinin çıkmayacağını biliyor federasyon. olay budur.