20 Mart 2011 Pazar

Run Uşağum, Run!

Tamamen Fenerbahçe taraftarı olarak yazıyorum bu postu, objektif ve tarafsız kalabilmek artık mümkün değil çünkü. Trabzonspor futbol takımı ne çirkef, ne ahlâksız, ne yavuz hırsız bir toplulukmuş böyle? İlhan Cavcav'ın söylediğine göre -ki bir insan böyle bir konuda yalan söyle(ye)mez- Trabzonlu oyuncular devre arasında G.Birliği soyunma odasına gelip "satılmış köpekler" diye bağırmış.. Olacak iş mi bu? Başkanı ve teknik direktörünün kancık karı gibi ligin devre arasından beri ağlamaları zaten malûmunuz.. Fenerbahçe'nin lehine bütün sezon boyunca sadece 2-3 hata yapılmışken, kendi lehlerine en az 10 hatanın yapıldığı ortamda 15 puandan fazlasını hakemlerle alan bir camia nasıl bu kadar onursuz ve gurursuz olup rakibine çamur atabilir? Geçen hafta Kasımpaşa'nın verilmeyen penaltılarından sonra bu hafta da ofsayttan beraberlik golünü attı Trabzon. Her maçını hakemlerle alıyorlar, olacak iş değil. Kendilerine karşı oynayan rakiplere de çamur atmaya başladılar artık. Hayatımda bu kadar çirkef ve çamur bir takım, bir topluluk görmedim. Yazıklar olsun, aldıkları bütün haksız puanlar burunlarından gelsin.

G.Birliği 1 - Trabzon 2

7 yorum:

Adsız dedi ki...

tiki taka güzel oyun trabzonspor.

bu senenin güzelliği farkı yaratanı trabzonspordur.

fenerin 3 pası yapamayan alexin ağzına bakan futbolunuda görüyoruz değil mi?

utanman lazım.

Adsız dedi ki...

2. yarı trabzonspora hayran oldum.bir barca bir real madrid izliyordum sanki.nasıl paslaşıyorlar nasıl baskı kuruyorlar o strese rağmen.valla helal olsun şenol güneş ve ekibine.

bu sene bu takım şampiyon olamazsa yazık olacak türk futboluna.

ben trabzonsporlu değilim ama bu trabzonsporun şampiyon olması şart türk futbolunun ilerlemesi için.

bu arada hakemler nedense ince ofsaytları görürlerken ts gs bjk maçlarında fb maçlarında açık ofsaytı süzemiyorlar nedense!hatta maşallahı var topun dışarıya çok ince çıkmasını bile çözebiliyorlarda fb nin açık ofsaytını atlayabiliyorlar.

ben ikinci yarıda masa başı oyunlarla denge sağlandığını düşünüyorum.yoksa bu güzel oynayan trabzonspor alıp götürürdü ligi.

fb yide görüyoruz oynadığı futbol rezalet.ama hakemlerle seri yakalayabiliyor.geçen sene olduğu gibi.sonra paoka young çocuklara elenirsin tabi.

Adsız dedi ki...

''Yazıklar olsun, aldıkları bütün haksız puanlar burunlarından gelsin.''

fenerlilerin burunlarından geliyor haksız puanlar.2 yıl son hafta şampiyonluk ellerinizde iken kaybettiniz.haksızlık bir şekilde çıkıyor başka zamanlarda. 2001 ve 2004 de hakemlerle şampiyon olmuştunuz.

oynadığınız futbol 3 pası yapamıyorsunuz alexin ağzına bakıyorsunuz ve hakemlerle seri yakalıyorsunuz bu vasat futbolla sonra utanmadan hakemden şikayet ediyorsun.

Adsız dedi ki...

hocam bir postta kayserinin volkan babacanı göndermesine değiniver sana zahmet: mission completed

Gündüz Feneri dedi ki...

yanlışınız var gençler, ben trabzon lehine yapılan hatalardan şikayet etmiyorum. kendi lehlerine en az 3 kat daha fazlası yapıldığı halde yavuz hırsız gibi bağırmalarına isyan ediyorum. bu kadar namussuz adamlarla aynı havayı soluduğum için de utanıyorum. yoksa biz alıştık hakemleri de yenmek gerektiğine, senelerdir ayn senaryo..

Adsız dedi ki...

Bizim için en büyük açmaz ne biliyormusun GF ? Bu yavşaklar yüzünden olması gerekenleri tartışamıyoruz yıllardır.İlk yarı bitene kadar öyle yada böyle başkan ve yönetimle ilgili eleştrilerimiz oluyor ama ikinci yarı başlayınca bu pislikler öyle bir yaygara ve gürültüyle başlıyorlarki en fosil ilgisiz fenerbahçe taraftarı bile başkanın yanında kenetlenip tartışmaları sonraya bırakıyor. Karşımızdaki blok en adi en şerefsiz en aşşağılık argümanları kullandığı için bizim takımla yönetimle ilgili en basit tartışmaları bile yapabileceğimiz ortam kayboluyor.Bildiğin kaos ortamı.

Gündüz Feneri dedi ki...

doğru söze ne denir kardeşim.. bire bir katılıyorum.