18 Eylül 2010 Cumartesi

Pinooooooo!!!

G.Saray, 1.5 yıldır aynı teknik direktör tarafından çalıştırılıyor. O teknik direktör ki, çakma bir Hollandalı. Takımına bunca zamandır Hollanda futboluna ilişkin tek bir şey bile verebilmiş değil. Yardımcısı ile birlikte mütemadiyen rakip hocalara, antrenörlere ya da (daha vahimi) futbolculara saldırıyor; Karpaty gibi üçüncü sınıf bir takımdan son dakika golü yiyince "futbolcularıma profesyonelliği öğretemedim, taçları bile alelacele kullanıyorlar" diye zavallı demeçler veriyor; Ali Sami Yen'de önde oldukları G.Antep maçında yardımcısı vasıtasıyla top toplayıcı çocuklara haber gönderip topları geç oyuna sokmaları talimatını veriyor vs. G.Saray taraftarları arasında aklı başında olmayan genişçe bir kesim ise, gözleri kör bir şekilde bunun peşine takılmış, hayal görmeye devam ediyor.

Bu geceki Buca maçında son 5 dakikayı köşe gönderinde zaman geçirerek tamamlayan, ne Fener'de ne Beşiktaş'ta son 20 senedir görmediğimiz böylesi bir zavallılığa imza atan da yine Rijkaard'ın takımıydı. Ama asıl kepazelik ne derseniz, şimdi ona geliyorum.

Maçta 90+3. dakika, bir kontratak sırasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Pino, solda Sarp boş olmasına rağmen kaleye vuruyor ve kaleciden seken top kornere gidiyor. Tam o sırada yayıncı kuruluşun kale arkasında açık durumdaki mikrofonundan Sarp'ın hezeyanını duyuyoruz: "Ulan Pinooooo! A... koyıyım senin ben!"

Biz de merak ediyoruz: Bu kulüp, nasıl oluyor da 25 senedir bu ahlâk seviyesindeki futbolcuları ne yapıp edip bulabiliyor?

12 yorum:

Hagi_10 dedi ki...

yapmayın! diğer takımlardaki oyuncular hiç küfür etmiyormuş, hiç ahlakdışı hareketler yapmıyormuş gibi konuşmayın. bilica'nın bjk maçında yaptığı kepazeliği unutmayın.

WarBlood dedi ki...

Uzun bir aradan sonra İzmir'de Galatasaray'ı görmek güzeldi.Tribünler doluydu ve coşkuluydu.Ama aynı şeyi takım için söylemek mümkün değil.Gaziantep maçının kopyası gibiydi.Doğru dürüst pas yapamadık,gol gelene dek yüzde yüz diyebileceğimiz pozisyon yok.Ayhan ve M.Sarp fazlasıyla defansif oynayınca ileri 4 lü yine iş yapamadı.Hoş hücuma katkı vermelerini beklemekte fazla iyimser olur.Mevcut kapastileriyle sadece bir bölgeye odaklanmaları daha mantıklı.Bu şekilde oynamaya devam edersek bir yerlere varmamız mümkün gözükmüyor.Son dakikalarda Baroş ve Pino'nun topu taç çizgisinde sıkıştırarak zaman kazanmasını açıkcası bende yadırgadım.İlerleyen haftalarda takımın düzelmesini umut ediyorum.Zaten umut etmekten başka elden birşey gelmiyor.Bu arada M.Sarp'ın ettiği küfürü abartmamak gerek,bizim duymadığımız ne küfürler ediliyordur sahalarda.Sırf adam küfür etti diye karakterini sorgulamak anlamsız...

Gündüz Feneri dedi ki...

kardeşler, adam takım arkadaşına "a.. koyıyım" diyor. futbol sahasında birçok şey olur ama aynı formayı terlettiğin birinin karısına ya da kız arkadaşına küfür etmezsin. edememen lâzım. pino anlasa o küfürü, yine edebilir mi? ya da arda'ya söyleyebilir mi?

sildiğim yorumları yazan dallamalar şunu bilmiyor ki, aslında bu durum g.saray takımının iç dünyasını çok güzel yansıtan bir anekdot. sezon sonunda yine görüşeceğiz, futbolcuların birbirine olan bu bakışı takımı ne hallere düşürecek..

Hakan Yener dedi ki...

sizin takimdaki futbolcular yaptiklari seks partilerinden dolayi birbirlerini fuckbuddy seklinde goruyorsa sizin takimda fena halde kardes

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

sildiğim yorumları yazan dallamalar şunu bilmiyor ki diyen taraftarsın sen ögretecen ahlakı? futbol ahlakı atılan tekmler kazmalarla kazılan cukurlar mı?

Gündüz Feneri dedi ki...

boş konuşuyorsun adsız, cevap vermiyorum.

Adsız dedi ki...

a... koduğumun çocuğu diye bağırdı biri bugün yan hakeme, volkan galiba adı, bunu da yazarsınız ve fenerbahçedeki ahlak seviyesinden bahsederseniz hepimiz çok mesut olacağız.

kundu82 dedi ki...

sanıyorum görmedin yorumu atladın tekrar atıyorum linki
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=11&r=1&hid=56043

Gündüz Feneri dedi ki...

kundu,

sen emre'yi söymişsin ben sana g.saray'dan son 20 senede 30 tane isim sayarım. ki bunlardan biri de emre'dir. bu halde olmasının tek nedeni de yetişme çağında g.saray'da oynamasıdır. ahlaksızlık, g.saray tedrisatının olmazsa olmaz bir parçasıdır. önce adam olup bunu kabul etmek lazım.

biz volkan, emre, bilica'yı kabul ediyoruz. ama bir daha söylüyorum, 90 yılından beri fener'de en fazla 7-8, hadi 10 tane sayarsın. g.saray'da 30...

il Capitano dedi ki...

yaw ne kompleks varmış sende :) bırak Galatasaray'ı,bırak Rijkaard'ı,bırak a. Pino'nun s.k Sarp'ın sana ne yaw!

Fenerbahçe güllük gülistanlık orda hiç küfür yok,ne küfürü yaw sıçmıyormuş topçular :D

kazım,bilica,emre,volkan,lugano...bunlar bilinenler.alex'in aşile attığı tekmeleri görmezsin,carlos'un yardımcı hakeme döktüğü suyu görmezsin,baroni'nin tekmelerini görmezsin...bize diyon ya (galatasaraylı genç bloggerlar) asıl sen işine geleni görmezsin!hadi buna da küfür et,şaşırtma beni...

Adsız dedi ki...

fenerbahçelilerin ahlak seviyesi samiyen'de olay çıktığında kadıköy'de böyle şeyler hiç olmuyor ama demek ve maçın rövanşında keitanın suratına su şişesi atmak ya da şampiyonluk kaçtıktan sonra stadı ateşe vermektir.