29 Ağustos 2010 Pazar

Fener tarihininin en önemli günlerinden biri

Bugün, bir Fenerbahçe taraftarı olarak en mutlu günlerimden biri. Çünkü 1992 doğumlu, Gökhan Gönül kadar yeteneği olan, altyapıdan yetişmiş Okan Alkan'ı bir lig maçında ilk 11'de gördüm ya, artık ölsem de gam yemem. Okan'ı A takımla B takımın yaptığı maçlarda FBTV'de, aylar sonra da sezon başında Genk maçında 13 dakika seyrettim. Gökhan'ı 1-2 sene sonra iyi bir paraya okutup onu ilk 11'e koymak gibi hayallerim bile vardı. Tüm taraftarlara bu genç Cafu'yu dikkatli seyretmelerini salık veriyorum. İsterse takım kaybetsin, umrumda bile değil.

6 yorum:

gillerprensi dedi ki...

bir galatasaraylı olarak geri dönüşüne sevindim. zaten gitmen de saçmaydı. cafu olarak nitelediğin bu genç çocuğu birazdan merakla izleyeceğim. umarım dediğin gibidir ve milli takımda değişilmez olur

Gündüz Feneri dedi ki...

saol kardeşim.

Adsız dedi ki...

herkesin toptan ne kadar anladığı tartışılır ama senin kadar topçudan anlayan adam görmedim abi. iyi ki geri döndün. saygılar.

yiğit

Gündüz Feneri dedi ki...

saol yiğit, bu okan arda'nın ilk çıktığı zamanki kadar gelecek vaat ediyor. şımarıp sapıtmazsa, ki iyi aile çocuğuna benziyor, türkiye'nin en iyi futbolcusu olabilir 3 sene sonra.

S.S dedi ki...

Merhaba Gündüz Feneri;

dönüşün için sadece "muhteşem" desem heralde yeterli olur. Yazılarını merakla bekliyorum.Özellikle BJK ile ilgili yorumlarını :)

tekrar hoşgeldin.

Adsız dedi ki...

belki de kaç tane böyle futbolcu vardı da yönetim yüzünden elden çıkmıştır. aykut un farkı burada çıktı ortaya. bu arkadaş keşke sağ bek değilde sol bek olsaymıştı. hem fenere hem milli takımın işine yarardı.