29 Aralık 2008 Pazartesi

Resmen posta koydu

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza, koluna geçirdiği o pazubanda ne kadar layık (!) bir adam olduğunu, kendi internet sitesinden bugün yaptığı açıklamayla göstermiş oldu. Önce o sözlere bir bakalım:

"... Bununla paralel olarak kendi geleceğimi de düşünmeye başladım. Şu ana kadar dört teklif aldım. Hepsi kaliteli takımlar ve benim futbolumdan istifade etmek isteyen ekipler, bu yönüyle çok sevindim.

Diğer taraftan, Fenerbahçe'nin durumunu anlamıyorum. Dört yıldır bu kulübün futbolcusuyum ve sadece dört defa sakatlandım ve hiçbiri de ciddi sakatlıklar değildi. Benim saha içindeki çalışmam da her zaman iyiydi. Herkese saygı duyuyorum ve herkesin de bana saygı duyduğuna inanıyorum. Ama şu ana kadar kulüple yaptığımız görüşmeler sonrasında bende bazı şüpheler uyandı ve bundan dolayı rahatsız oldum. Hele bir de bunca zaman Fenerbahçe forması giymiş ve kulüp için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış olmama rağmen hala bu şüpheleri gideremedim.

Tabii ki de benim ilk tercihim Fenerbahçe'dir. Ama -diğer tekliflerin de varlığı ortadayken- en fazla verimli olabileceğim ve değerimin bilineceği yerde oynamayı da düşünmek zorundayım. 2009'dan benim istediğim işte budur."

Vay vay! Alex'e bak sen, resmen koskoca Fenerbahçe Spor Kulübü'ne posta koyuyor. Yahu sen kimsin, Fenerbahçe'den kazandığın parayı hayatında başka yerde gördün mü? Veya Fener seni Avrupa'ya getirmeseydi Şampiyonlar Ligi'nde (rüyaların hariç) oynayabilir miydin? Ee, kariyerinde sadece Parma'da üç ay oynayıp kendi ülkesine gönderilmiş (ve tamam, orada asist rekorları kıran) bir futbolcuyu fahiş paralarla buraya getirir, burnunu da bu kadar kaldırırsan olacağı budur. Hani Luis Bunuel'in meşhur "Viridiana" isimli filminde Madrid'deki bütün sokak dilencilerini toplayıp onlara yemek ve kıyafet veren iyi kalpli kadına o dilenciler filmin sonunda tecavüz ediyorlardı ya, onun gibi bir şey. Yüzünü verdin, astarını istiyor. Bugünden tezi yok, maaşını aldığı kulübünü taraftarla karşı karşıya getirmeye çalışan bu oyuncunun paf takımıyla antrenmanlara başlaması gerekiyor bence. Sezon sonunda da nereye istiyorsa oraya gitsin. Muhtemelen (intikam için) koştura koştura, Boğaz'ın diğer tarafına, kankası Nobre'nin yanına gidecektir.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

o ikiliyle kazandığın her zafer, yaşadığın her mutluluk sana haram olsun.. :)

Gündüz Feneri dedi ki...

olsun anasını satayım : )
onları inkar eden mi var kardeşim? onları yaşadık diye 20 milyon insanın hayatını zehir etmelerine göz mü yumacağız? alex geçen sezonki sevilla maçlarından beri nerede, bilen beri gelsin? bence kör olmayan gözler görür bazı şeyleri.

Adsız dedi ki...

Hay elini öpeyim. Bu kadar mı doğru yazılır? Demek ki camiada aklı selim insan kalmış hala...
İlk yazan adsız renkdaş. Formanın önünde yazan isim arkasında yazandan kutsaldır.